25. april 2016

.:MEHIKA:. Raje je pomagal ljudem!

Igralec Danilo Carrera‬ je bil povabljen na kasting za novo telenovelo La Salvaje, ki jo pripravlja producent Jose Alberto Castro. Ampak ga je zavrnil. Kar ni imel časa, saj se je popolnoma posvetil ljudem v Ekvadorju, ki jih je pretresel potres, kjer je umrlo veliko ljudi, veliko pa je tudi materialne škode.
Igralec je povedal, da preprosto ne želi zapustiti ljudi, temveč jim želi pomagati, saj bi ga v nasprotnem primeru pekla vest.

5 komentarjev:

  1. :-)Ajme,zaista predivan čovjek!Da je barem više ovakvih ljudi kakav je ovaj prepozitivan anđeo čuvar Danilo Carrera!U Ekvadoru njemu treba dignuti spomenik,treba nazvati ulicu ili trg ili cestu po njemu!

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Diana se ti ne zdi da malo pretiravaš s hvaljenjem. Res je lepo, da je šel pomagat ljudem v potresu, ampak takih ljudi, ki gredo pomagat prizadetim ob različnih nesrečah je veliko.

      Izbriši
  2. Danilo prihaja iz Ekvadorja in zato je zelo pohvalno da je šel raje pomagat svojim ljudem kot pa na kasting.

    OdgovoriIzbriši
  3. joj diana ... pretiravaš (kot ponavadi)

    OdgovoriIzbriši
  4. A što sam trebala napisati?"Tako treba!" ili "Bravo!"!?Nedavno sam čula da jedna slavna zvijezda nije htjela otići na jedan humanitaran događaj ako ne dobije 10000 kn!Pa onda eto!

    OdgovoriIzbriši