27. april 2016

.:MEHIKA:. Sedaj bo bolj pazljiva!

Mehiška igralka Ana Brenda Contreras je za revijo People en Espanol, spregovorila o svoji prihodnosti v svetu telenovel. Povedala je, da bo sedaj bolj pozorna na to, kakšno vlogo bo sprejela. Kot pravi, je napomembnejše, da ji bo producent všeč in da je svobodnega duha, kar pomeni, da ni mačist, ki misli, da mora ženska v telenoveli samo trpeti. Saj po njenem takšne protagonistke niso več všeč gledalcem telenovel. 
Odzvala pa se je tudi na govorice o njeni domnevni nosečnosti. Povedala je, da to ni res. Ter dodala, da je srečna s prav tako igralcem Ivanom Sanchezom. Spoznala in zaljubila sta se med snemanjem telenovele Lo Imperdonable (Odpuščanje ljubezni). Ana trenutno igra v seriji Blue Demon. Medtem, ko Ivan igra v prihajajoči seriji Yago.

1 komentar:

  1. :-)Neki sasvim novi životni prioriteti!Samo neka nama naša draga Ana Brenda Contreras posloži sve kockice u životu i sve će biti kao po loju!Želim joj sav uspjeh ovoga svijeta!Želim joj svu sreću ovoga svijeta sa njenim voljenim Ivanom Sanchezom! Želim joj isto tako i sve najpozitivnije u životu!

    OdgovoriIzbriši