24. marec 2016

.:MEHIKA:. Ne bo priredbe španske serije?

Govori se, da naj bi vodilni na Televisi zavrnili telenovelo Las Raices de tu Amor, ki je bila priredba španske serije El Secreto del Puente Viejo (Skrivnost starega mostu), ki jo je pripravljal producent Nicandro Diaz. Slednji se je dalj časa ukvarjal s tem, kako dobiti pravice za snemanje priredbe, sedaj pa ko jih je končno dobil, pa so mu ukinili telenovelo. Tako naj bi že iskal novo telenovelo, ki ji bo posnel priredbo. 
Govori se, da se naj bi odločal med telenovelo Senora Isabel in Primera Dama. Dejstvo je, da si že več let želi posneti priredbo telenovele Senora Isabel, že leta 2014, je želel posneti njeno priredbo, a Televisa ni mogla dobiti pravic za predvajanje, te je takrat imela kolumbijska RCN, sedaj pa ni znano, če jih še vedno ima. Takrat se je nato odločil za priredbo argentinske telenovele Dulce Amor, ki je nosila naslov Hasta el Fin del Mundo (Marjorie de Sousa, Pedro Fernandez in David Zepeda). Ta telenovela pa že ima mehiško priredbo. Leta 1997, je svojo priredbo, pod naslovom Mirada de Mujer, posnela Azteca. Svojo priredbo pa ima tudi Telemundo. Leta 2007, so posneli telenovelo Victoria, kjer je imela glavno vlogo Victoria Ruffo.
Druga možnost, pa je trenutno priredba čilske telenovele Primera Dama. Že dalj časa se govori, da naj bi Televisa posnela priredbo, ampak je do sedaj še niso. Mogoče pa jo bodo sedaj. V tej telenoveli je glavna igralka, tudi glavna zlobnica.

1 komentar:

  1. Možda je bolje ovako!I sviđaju mi se moguće telenovele po nazivima samih tih telenovela!

    OdgovoriIzbriši