26. marec 2016

.:HRVAŠKA:. V ponedeljek brez nove epizode!

Telenovelo Quien eres Tu? (Nedolžna vsiljivka) lahko spremljamo na slovenskem programu Pop TV, pa tudi na hrvaškem programu Doma TV. V ponedeljek pa jo bomo lahko spremljali samo na slovenskem programu, vzrok pa je da se ne bo predvajala na hrvaškem programu, zaradi praznika. Se pa na hrvaške zaslone vrača v torek.

Hrvatje so sicer 15 delov pred nami. Pri njih se telenovela predvaja vsak delavnik ob 12.55. 

10 komentarjev:

  1. Pa sasvim logično za taj način prikazivanja!A meni se čini da od 1.4. ta telenovela ide u termin u 6:10.

    OdgovoriIzbriši
  2. Brenda,na jednom hrvatskom portalu sam od par članova pročitala da su na nekom forumu pročitali da je Doma tv otkupila 3 slijedeće Televisine telenovele:Por siempre mi amor, Abismo de pasion i Quiero amarte. Jeli znaš dali je to istina a ako ne znaš možeš li provjeriti i reći?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Ja to je resnica, ampak verjetno so jim že potekle pravice, ker so bile kupljene pred približno 2 ali 3 leti. Sicer pa ne vem, za koliko časa imajo pravice.

      Izbriši
    2. Dakle,Doma tv ih je otkupila ali ih drži u spremištu za tamo neka buduća prikazivanja za tko zna kada kao što su to činili sa Quien eres tu?A ima li kakve službene potvrde od strane programskog stožera Dome tv da su otkupljene ili si i ti sa istog tog foruma, odnosno sa EMDT portala pročitala?

      Izbriši
    3. Nisam ovdje pročitala nego sem ovu informaciju dobila od jednog administratorja tamo.

      Izbriši
    4. Tako dakle.Ali ipak nije službeno potvrđena sa strane Dome tv tako da je možda to ipak samo još jedan bezizlazan ili izlazan,kako god,trač u nizu!

      Izbriši
    5. Tako dakle.Ali ipak nije službeno potvrđena sa strane Dome tv tako da je možda to ipak samo još jedan bezizlazan ili izlazan,kako god,trač u nizu!

      Izbriši
    6. Nije ovo trač, nego je istina. Ove telenovele su bile kupljene prije 3 ili više godina, ali mogoče se nečejo emitirati nikad, jer ne znam za koliko dugo su kupili prava. Jer se obično kupujejo prava za 2 godini.

      Izbriši
    7. Tako dakle!Iako su ih kao otkupili,možda ih nikad neće ni prikazati!?Ima li ikakve službene informacije od strane Dome tv?

      Izbriši
  3. Sprema li se kakvo opetovano emitiranje neke telenovele koja se već prije prikazivala na domi tv ili pak na nekom drugom kanalu a da će se sad prikazivati na domi tv?

    OdgovoriIzbriši