28. marec 2016

.:HRVAŠKA:. Sedaj se res seli v nov termin!

Trenutna telenovela Quien eres tu? (Nedolžna vsiljivka) oziroma Blizanke se bodo od petka 1. aprila predvajale v novem terminu, na hrvaškem programu Doma TV. Čeprav je bilo najprej znano, da se seli že prejšnji teden, je sedaj potrjeno, da jo bomo lahko od petka naprej spremljali v popolnoma novem terminu in sicer ob 06.10. 
Trenutno se še vedno predvaja ob 12.55, od petka pa se seli v nov termin.

6 komentarjev:

  1. Pa kaj se dogaja z Domo tv? Na vsak način se očitno hočejo znebiti telenovel tako naš kot Pop tv. Še dve leti nazaj so na Doma tv vrteli skoraj cel dan telenovele, sedaj samo eno pa še ta je zjutraj. Telenovele so zamenjale v glavnem ameriške kriminalistične serije. Pa še te serije neprestano ponavljajo. Katastrofa od programa. Saj so tudi telenovele pogosto ponavljali vendar so tudi v popoldanskih urah predvajali kako novo premierno telenovelo. Doma tv bi se lahko brez problema imenovala Repriza tv zaradi ponovitev.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. U potpunosti si u pravu, Anonimni,u potpunosti! Predobra ti je ta stvar koju si izrekla,Repriza tv!

      Izbriši
  2. Brenda,dali se zna razlog zašto se ta telenovela,baš kao i sve ostale prethodne,seli u ranojutarnji termin?I dali se zna dolazi li uskoro na domu tv neka nova telenovela,koja i u kojem terminu?

    OdgovoriIzbriši
  3. Glavni razlog naj bi bil slaba gledanost. Ampak tudi gledanost ameriških serij ni dobra oziroma gledanost celotnega programa je zelo slaba.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. A kako oni znaju kakva je pojedina gledanost po određenom terminu od određenog projekta?Ali tu nije samo pitanje gledanosti i ranojutarnjeg i popodnevnog termina od Quien eres tu nego i od prethodnih telenovela:La gata,Lo que la vida me robo a i Salome,meni se čini.

      Izbriši
    2. A kako oni znaju kakva je pojedina gledanost po određenom terminu od određenog projekta?Ali tu nije samo pitanje gledanosti i ranojutarnjeg i popodnevnog termina od Quien eres tu nego i od prethodnih telenovela:La gata,Lo que la vida me robo a i Salome,meni se čini.

      Izbriši