25. januar 2016

.:SLOVENIJA:. Prihaja Tierra de Reyes!

Na program Gold TV kmalu prihaja nova telemundova telenovela Tierra de Reyes. Datum začetka predvajanja trenutno še ni znan. Na tem programu, lahko trenutno spremljate telenovelo La Patrona (Vladarica usode).
Tierra de Reyes je priredba kolumbijske telenovele Las Aguas Mansas. To pa ni prva priredba, ki jo je posnel Telemundo. Leta 2003, so posneli telenovelo Pasion de Gavilanes, ki je bila odlično gledana v več državah, kjer se je predvajala. Takrat so bili v glavnih vlogah: Mario Cimarro, Danna Garcia, Juan Alfonso BaptistaPaola Rey, Michel Brown in Natasha Klauss. Na slovenskih zaslonih smo lahko spremljali televisino priredbo Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje), kjer so bili protagonisti: Eduardo Yanez, Adela Noriega, Jorge Salinas, Elizabeth Alvarez, Pablo Montero in Nora Salinas.

V novi priredbi pa so v glavnih vlogah: Aaron Diaz, Ana Lorena Sanchez, Gonzalo Garcia Vivanco, Kimberly Dos Ramos, Christian de la Campa in Scarlet Gruber. Poleg nji pa lahko med igralsko zasedbo najdemo še naslednje igralce: Sonya Smith, Fabian RiosDaniela NavarroCynthia OlavarríaIsabella CastilloDiana QuijanoOmar GermenosDad DágerRicardo Kleinbaum, ...
Ima 160 delov. Na ameriškem programu Telemundo, pa se je predvajala od 2. decembra leta 2014, pa bo 27. julija 2015. Zamenjala je telenovelo Los Miserables (Aracely Arambula in Erik Haysen), po njenem koncu pa se je začela predvajati telenovela Bajo el Mismo Cielo (Maria Elisa Camargo in Gabriel Porras).

Naslovno pesem Mi Reina je odpel Ender Thomas. V Evropi se je, med drugim že predvajala v Španiji (Nova), trenutno pa jo lahko spremljajo v Bolgariji (BTV).

Vam je všeč? Jo boste spremljali?

16 komentarjev:

  1. Super, spremljala jo bom sigurno, če se bo predvajala v pozno popoldanskih ali večernih urah.

    OdgovoriIzbriši
  2. Skoda ... Veliko boljsa je Los Miserables.

    Ampak dobro mogoce pa nas POP v kratkem preseneti z novo Televisino!! 1. marca verjetno pride nekaj novega!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Kaj pa pride po koncu Lo imperdonable se že kaj ve?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Koliko poznam POP TV, in spremljam ga 15 let, sta samo dve moznosti (glede na to, kaksne clanke pisejo na 24ur.com):

      a) "Pasión y Poder"
      b) "A Qué No Me Dejas"

      Zagotovo ne pridejo, recimo Antes Muerta Que Lichita, La Vecina ali Amor de Barrio, ker o njih nikdar v bistvu nicesar ne pisejo, Simplemente Maria pa je prevec sveza za 01.03.

      Izbriši
    2. Držim prstke da pride A Qué No Me Dejas :)

      Izbriši
  4. Pričakovala sem drugo telenovelo, ampak tudi ta ni slaba.

    OdgovoriIzbriši
  5. upam da se bo predvajala popoldne bolj pozno ali pa zvečer ker telenovela je fulll dobra

    OdgovoriIzbriši
  6. kul... rajš bi kkšno drugo ampak neki je

    OdgovoriIzbriši
  7. Vesela sem, da smo lansko jesen dobili nov program Gold tv saj drugače ne bi nikoli na naših zaslonih videli La Patrone in kmalu še Tierra de Reyes. Mogoče pa bomo kmalu Na Gold tv videli tudi Los Miserables.

    OdgovoriIzbriši
  8. Super! Še Los miserables odkupijo pa so carji! Upam,da se bo predvajala bolj pozno popoldan ali pa da je vsaj ponovitev bolj zgodaj dopoldan. Telemundove telenovele so stokrat boljše od televisinih.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. veš kaj...
      do nedavnega bi se skregala s tabo in ti želela na vse načine dopovedati, da je televisa 1000x boljša od telemunda, da imajo boljše teme telenovel, boljšo scenografijo, kustomografijo,...itd.
      danes se popolnoma strinjam s tabo. Telemundo je res super in vsaka telenovela je nekaj posebnega in jo z veseljem vsak dan spremljaš. Televisine zgodbe razvlečejo na 170 delov...

      Izbriši
    2. Lepo,da se strinjava,sem popolnoma enakega mnenja.

      Izbriši
  9. Joj kak dobro. Sem zelo vesela, da končno en program predvaja Telemundove telenovele!! Res super, telenovelo sem sicer že delno spremljala ampak zagotovo jo bom tudi zdaj, ker je super. Posebej mi je všeč v njej kemija med pari, ki je res neverjetena in prepričana sem, da bo tudi druge gledalce prepričala. Edino škoda, da se na Amisu ne da za nazaj gledati in da malo bolj ne promovirajo program, ker newem če vsi vejo sploh da se te telenovele predvajajo:/ kaj pa mogoče veste kakšna je sedah gledanost La patrone?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. ja to je res glede promoviranja - pomoje veliko ljudi sploh ne ve za ta program...

      Izbriši