17. december 2015

.:MEHIKA:. Pripravlja že novo priredbo!

Producent Roberto Hernandez, ki je nazadnje produciral telenovelo Amor de Barrio (Renata Notni in Mane de la Parra), že pripravlja novo telenovelo za prihajajoče leto. Ta bo tako, kot njegova zadnja telenovela mešanica dveh telenovel.

Telenovela Amor de Barrio, je bila priredba telenovele Paloma in Muchacha de Barrio. Njegova nova telenovela pa bo priredba telenovele Cruz de Amor in Mamá Campanita. V obeh telenovelah, je v glavni vlogi blestela igralka Silvia Derbez.

O priredbi telenovele Cruz de Amor, se je že dalj časa govorilo. Telenovela je bila posneta leta 1968, njen producent pa je bil Valentín Pimstein. Protagonistko Cruz je igrala Silvia Derbez. V vlogi njene hčerke Marisol je bila Lupita Lara, njenega moža Marcosa pa je igral Jorge Lavat.
V glavni vlogi je Cruz, ki se preživlja z delom služkinje pri bogati družini. S tem pa skrbi tudi za svojo hčerko Marisol, ki jo obožuje. Slednja hodi v šolo, kjer so večinoma otroci bogatih ljudi. Zato se zlaže svojim sošolcem, da je tudi ona bogata. Ko se Marisol poroči z bogatim Marcosom, predlaga svoji materi, da se preseli k njej, ampak ne kot mama, ampak kot varuška, kar Cruz sprejme. Ko Marisol umre v prometni nesreči, Cruz skrbi za svoje vnuke. Ko se Marcos ponovno poroči, pa njegova nova žena želi spoditi tako Cruz, kakor tudi Marcosove otroke iz hiše.Mamá Campanita pa je telenovela iz leta 1978, ki jo je prav tako produciral Valentín Pimstein. V vlogi Carmen je bila Silvia Derbez, njena hčerka Irene je bila Laura Zapata. V vlogi Gerarda je bil Enrique Lizalde, medtem ko je bil Gabriel igralec Raymundo Capetillo.
V ospredju je revna Carmen, ki se zaljubi v bogatega Gerarda, s katerim se poroči, pa čeprav je njegova mama ne mara. Gerardo in Carmen dobita hčerko Irene. Kmalu pa Carmen izve, da Gerardova sestra Elisa vara svojega moža. Ker želi Elisi in njenemu ljubimcu pomagati pobegniti, se sestane z njim, takrat pa ju zasači Gerardo, ki tako misli, da ga vara. Zato jo spodi iz hiše, tako pa Carmen ostane brez moža in hčerke. Čez več let se sreča z Gerarda in skupaj preživita nekaj časa, ko Gabriel umre, Carmen najde srečo v Gabrielu. Kmalu pa tudi Irene izve, kdo je njena mama,ne more pa ji odpustiti, da jo je zapustila.

Ni komentarjev:

Objavite komentar