29. december 2015

.:HRVAŠKA:. Januarske novosti na hrvaških zaslonih!

V januarju se bodo na hrvaških zaslonih kar tri novosti. Več o njih pa v nadaljevanju. 
Tuđi život oziroma Paramparca je turška dramska serija, ki se bo 4. januarja začela predvajati na programu Nova TV. Predvajala se bo vsak delavnik ob 20.15. Ponovitev pa bo naslednji dan ob 11.35. Prva sezona ima 35 delov, trenutno pa se že predvaja druga.

Španska serija Principe oziroma El Principe je še ena novost na programu Nova TV. Ta se bo predvajala od ponedeljka do srede ob 22.uri. Medtem, ko trenutno še ni znan datum ponovitve. ima 3 sezone, skupaj pa 31 delov po 75 minut.

Na sestrski program Doma TV, pa prihaja isti dan še nova indijska serija Slomljena krila oziroma Udaan. Predvajala se bo vsak delavnik ob 17.55, dnevno pa se bosta predvajali dve epizodi. Ima že več kot 300 delov in se še vedno snema.

7 komentarjev:

  1. Prvi dve sta zelo dobri. Na naše zaslone bi lahko tudi dobili katero od turških.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Joj, joj, joj ... Prosim lepo, ne klici hudica, ker smo se komaj resili turskega sranja na POP TV. No, zdaj nas pa zasipavajo s hrvasko robo. Drzimo se Televise / Telemunda, ker oni vsaj poznajo svoj posel. Recimo tista turska je v originalu bila obup, Telemundova Pasión Prohibida pa je bila res dobra.

      Izbriši
  2. Sonja, kaj pride na HRT po Joixa Rara? Spet Bratilija? Ker baje s Televiso nimajo vec pogodbe od El Color de la Pasion ...

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nekaj se je govorilo, da pride La Sombra del Pasado, ampak jaz ne verjamem. Verjetno bo ali kakšna brazilska ali pa kakšna novejša televisina.

      Izbriši
  3. Namesto Udaan, bi lahko dali na spored eno mehiško telenovelo. Ne vem kdo gleda te bedne maratonsko dolge indijske serije. Mala nevesta ima že več kot 2000 delov in jo še vedno snemajo in kdo ve koliko let jo bodo še snemali.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mala nevesta, epizoda 2356:
      "Skodelica pade iz mize..."

      Mala epizoda, epizoda 2399:
      "Skodelica pristane na tleh ..."

      Izbriši
  4. Televisine telenovele ne bodo dali popoldne, ker imajo slabo gledanost. Trenutno imajo boljšo indijske. Na žalost.

    OdgovoriIzbriši