29. december 2015

.:ZDA:. Telemundo pripravlja tudi La Dono!

La Indomable, Dona Barbara in Eva La Trailera so samo nekatere do sedaj znane telenovele, ki jih za naslednje leto pripravlja Telemundo. Poleg njih pa bomo v naslednjem letu videli še priredbo čilske telenovele La Dona.

La Dona je čilska telenovela iz leta 2011, ki se je snemala pod okriljem produkcijske hiše Chilevisión. Ima 92 delov. V glavni vlogi je bila Claudia di Girólamo, med igralsko zasedbo pa so bili tudi: Juan Falcón, Paloma Moreno, Ricardo Fernández, Sofía García, Felipe Ponce, Roxana Campos, Pablo Krögh, ...

Zgodba je postavljena v 17. stoletje. V ospredju je Catalina de los Ríos y Lisperguer "La Quintrala", ki je že dolgo časa samska, ker ne želi, da ji kdorkoli ukazuje. Njeno življenje ni bilo lahko, že kot deklico, jo je njen oče pretepal in poniževal, ker naj bi bila po njegovem kriva za smrt svoje mame oziroma njegove žene. Zaradi tega je vsak dan bolj sovražila moške. Nato pa je zanjo poskrbela babica. Zaljubi se v guvernerja Cristóbal García de León. Poleg njega pa obožuje tudi Fraya Dominga, ki je sicer duhovnik, ampak jo že dolgo časa skrivaj ljubi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar