18. oktober 2014

.:MEHIKA:. Altair protagonistka, Jessica zlobnica?

Producentka Angelli Nesma pripravlja priredbo telenovele Pecado Mortal iz leta 1960. Naslov nove priredbe je trenutno Pecados del Corazon. Igralec Sergio Goyri je za oddajo Hoy že priznal, da je dobil ponudbo od prej omenjene producentke, za igranje v tej telenoveli.

Trenutno se kot morebitna protagonistka omenja Altair Jarabo, za katero bi to bila prva glavna vloga v telenovelah. Do sedaj je namreč igrala v veliki večini samo zlobnice. Za vlogo zlobnice pa se omenja Jessica Coch. Medtem, ko bi protagonist lahko postal Jencarlos Canela.

V prejšnji priredbi, ki je nosila naslov Abrazame Muy Fuerte (Močno me objemi) iz leta 2000, so te vloge imeli: Aracely Arambula, Nailea Norvind in Fernando Colunga.


So vam všeč Altair in Jencarlos kot protagonista, ter Jessica kot zlobnica?

5 komentarjev:

  1. Super! Zanimivo bi bilo videti Altair v vlogi protagonistke, mislim, da bi jo zelo dobro odigrala..

    OdgovoriIzbriši
  2. Mene nekako Jencarlos Canela ni prepričal v nadeljevanki Prepovedana Ljubezen ,zato ga ne bi rada videla v vlogi protagonista.Kaj pa vi menite,Brenda?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Nisem spremljala telenovele Prepovedana ljubezen, mi je pa Jencarlos skoraj bolj všeč kot pevec, čeprav ne izgleda tako slabo. V vlogi protagonista pa nevem, odvisno, kako bi bila vloga napisana zanj. Včasih je tako slab scenarij, da se igralec ne more izkazat, mogoče se bo pa tokrat toliko bolj.

      Izbriši
  3. 100x DA. Za vse tri kandidate! Mislim, da bi bilo osvežujoče videti Altair v drugačni luči, poleg tega si zasluži zasijati in pokazati, da ji ni samo udobno v negativnih vlogah.
    Jessica je odlična v vseh vlogah. Jencarlos mi je tudi všeč.
    Moje mnenje je, da je to nekakšen sanjski trio.

    OdgovoriIzbriši
  4. Mislim da je prišel čas, da Altair končno dobi glavno vlogo. Zasluži si, saj je odlična igralka.

    OdgovoriIzbriši