24. oktober 2014

.:KOLUMBIJA:. Vrača se Rosario Tijeras!

Leta 2010 se je kolumbijska serija Rosario Tijeras (Usodna Rosario) prvič predvajala na programu Canal RCN. Takrat je imela gledanost okoli 15%. Od 27. oktobra pa jo bodo ponovno predvajali.
Zgodba:
V novi kolumbijski nadaljevanki, ki jo premierno spremljamo na POP BRIO, bomo priča življenjski zgodbi lepotice brez primere, v kateri je vzklilo močno sovraštvo, zato je postala plačana morilka. Bo lepa Rosario še kdaj sposobna ljubiti, ne zgolj ubijati?
Rosario je lepotica brez primere, ki je otroštvo preživela v popolni revščini in pomanjkanju. Ker je bila vedno tarča psihičnega in fizičnega nasilja, je v njej vzklilo močno sovraštvo, naperjeno proti vsem in vsakomur, zato je postala plačana morilka. Toda njena lepota je zaslepljujoča, kar spozna tudi naivni Antonio, ki je že od srednje šole zaljubljen vanjo. Po njeni ljubezni hrepeni tudi premožni Emilio, ki ga prav tako omrežijo njeni čari. Toda Rosario ni sposobna ljubiti, temveč zgolj ubijati.

6 komentarjev:

  1. kdaj je na sporedu na pop brio?

    OdgovoriIzbriši
  2. A ni bila na sporedu kaki dve leti nazaj na Pop Briu in jo sedaj ponavljajo?

    OdgovoriIzbriši
  3. Na BRIU se je predvajala pred leti in to kar 2x.

    Kmalu se bo začela predvajati drugič na kolumbijskih zaslonih in ne na slovenskih.

    OdgovoriIzbriši
  4. Meni take telenovele niso vse všeč to je že presežek ni čudno da v teh državah potem najstniki začnejo ubijati in ropati (kot v primeru umora Monice Spear) če pa v otroštvu gledajo take psiho- kriminalne telenovele. Oprostite zame to presega vse meje. Telemundo ustvarja vedno več kriminalnih ubijalskih telenovel.. same kriminalne in kaj potem starši od otrok pričakujejo če jim pustijo gledati takšne stvari. Ni čudno da otrok ko odraste postane lopov in kriminalec... Se ne strinjate?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Mislim, da za to niso krive kriminalne telenovele, ampak predvsem druge stvari. Naprimer odnos starši in otroci. Če mu vkoreniniš določene vrednote, jih ne more pozabiti kar tako. Poleg tega pa tudi družba in prijatelji, če se pač družiš s kriminalci, lahko kmalu postaneš takšen, ne glede na vrednote.

      Poleg tega tudi telenovele ne morejo biti krive, da je tako veliko zlobnih ljudi. Preprosto se vsak sam odloči, kakšen bo, dober ali slab. Na to nimajo pretirano velik vpliv kriminalne telenovele

      Meni so všeč, ker so drugačne in zanimive.

      Izbriši
    2. Dodala bi še, da ravno v južnoameriških državah je mafija postala močna, pred samim začetkom snemanj takšnih telenovel.

      Izbriši