27. oktober 2014

.:ŠPANIJA:. Na Novo prihajata dve televisini telenoveli!

4 komentarji:

  1. La Gata je obupno slaba telenovela, zgodba je klisejska, zapleti in razpleti predvidljivi in ceneni, sam koncept pa ze veckrat viden in neprepricljiv ... Enako zgodbo smo videli ze v Cuidado con el Angel, Maria Mercedes, Maria la del Barrio in v mnogih drugih, kjer je protagonistka ubogo, revno dekle, nato pa se po spletu dokaj prozornih naklucij povzpe po druzbeni lestvici do vplivne in bogate dedinje, ki kar cez noc popolnoma spremeni govor, vedenje, drzo telesa, hojo in se marsikaj. Prej pa sicer zivi na smetiscu, kot La Gata, ima pa urejene obrvi in make up ... Sramota za Televiso bi temu lahko rekli.

    Zasluzimo si kaj boljsega kot je La Gata!

    Na POP TV-ju niso predvajali marsikatere odlicne telenovele kot so Por Ella Soy Eva, Donde Esta Elisa, La Casa de al Lado ali pa Que Pobres Tan Ricos, ker prostor zavzemajo porazenke kot La Gata.

    OdgovoriIzbriši
  2. Se strinjam. Upam, da La Gate ne bo na Pop tv.

    OdgovoriIzbriši
  3. Tudi jaz se strinjam... aj pa danes sem na facebooku zasledila da je telenovela Hasta el fon del mundo zamenjala protagonist. Sedaj je glavni protagonist David Zapeda :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Tudi meni se la gata ne zdi neki presežek. Ne razumem zakaj si jo ljudje takooo želijo. Na koncu bo prišla še na poptv!?

    OdgovoriIzbriši