25. september 2014

.:SRBIJA:. Reina de Corazones prihaja na pinkove programe!

Jo bomo lahko vidli tudi v Sloveniji na programu Pink Si, ki se naj bi kmalu vrnil?

4 komentarji:

  1. Program Pink SI se je že vrnil, moja kabelska je že vnesla program med ostalimi programi. Predvajajo samo srbske oddaje (veliko je starih oddaj, ki ponavljajo) in njihove domače nadaljevanke.

    OdgovoriIzbriši
  2. A mogoče kdo ve ali bo Pink SI začel oddajati v slovenskem jeziku in ali bodo kmalu na sporedu tuji filmi, nadaljevanke, oddaje , ali bo dalje ves program srbski? Malo je čudno ker je vse srbsko, nič tujega in slovenskega ni na sporedu.

    OdgovoriIzbriši
  3. Edino kar je na programu Pink SI slovenskega so samo reklame oziroma oglasi :-) Mene zanima kaj je z programom TV3 Medias? Ali oni sploh nameravajo predvajati kakšne nove oddaje, nadaljevanke in filme ali mislijo še naprej ponavljati ene in iste ameriške oddaje?

    OdgovoriIzbriši
  4. Da odgovorim na vsa vprašanja.

    Tako je Pink Si se je vrnil, ampak predvaja oddaje in serije, ki jih predvaja tudi srbski Pink. Informacij o tem, kdaj bodo začeli s slovenskimi oddajami ali vsaj dodali podnapise še ni.

    Glede TV3 Medias pa lahko povem, da kupujejo telenovele pri distributerju Prava i prevodi. Kjer imajo v ponudbi kar nekaj telenovel, ki jih še nismo videli na naših zaslonih. Me pa zanima, če bodo katero sploh kupili.

    OdgovoriIzbriši