27. september 2014

.:SLOVENIJA:. Barva strasti - Spoznaj zlobno mamo in njeno hčerko!

V telenoveli El Color de la Pasion (Barva strasti) bosta v ospredju dve zlobnici in sicer Rebeca Murillo de Gaxiola in njena hčerka Nora Gaxiola Murillo.
Rebeco igrata dve igralki in sicer Michelle Renaud v preteklosti in nato še Claudia Ramirez.
Michelle Renaud oziroma Michelle Renaud Ruesga je 26-letna igralka, ki je v svet telenovel vstopila leta 1992, ko je igrala v telenoveli  Ángeles sin paraíso. Nato so sledile vloge v telenovelah: Rebelde, Lola erase una vez, Verano de Amor (Poletje ljubezni), Camaleones, Llena de Amor, Ni Contigo ni Sin ti in La Mujer del Vendaval. Nato je popolnoma presenetila z vlogo zlobne mlade Rebece v prihajoči televisini telenoveli. Kmalu pa jo bodo Mehičani lahko videli, še kot protagonistko telenovele La Sombra del Pasado.
 
Claudia Ramirez ali Claudia Julieta Ramírez Valdez je 50-letna mehiška igralka, ki se je letos po 17. letih vrnila na Televiso. Medtem je igrala v aztecinih, argosovih in telemundovih telenovelah. Leta 1983 je dobila prvo vlogo v telenoveli La Fiera. Nato so sledile vloge v telenovelah: El Angel Caido, Juana Iris, Lista negra, Cautiva, La Indomable, Morir para Vivir, La picara sonadora, Triangolo, Los Parientes Pobres, Maria Jose, Te Sigo Amando (Še te ljubim), Demasiado Corazon, El Amor de mi Vida, Lo Que es el Amor, Infames, Rosa Diamante (Rožnati diamant) in Fortuna.
Ximena Romo oziroma Ximena Romo Mercado, je 24-letna mehiška igralka, za katero je bila vloga Nore v tej telenoveli njena prva nasploh. Do sedaj je igrala v serijah in filmih.

Ni komentarjev:

Objavite komentar