27. september 2014

.:MEHIKA:. Še ena polomija?

Producent Salvador Mejia pripravlja novo telenovelo Lo Que no se Perdona, ki naj bi predvidoma prišla na mehiške zaslone v prvi polovici naslednjega leta. Čeprav še ni potrjeno, naj bi bila priredba telenovele Lo Imperdonable, ki že ima televisino priredbo iz leta 2000, ki je nosila naslov Siempre te Amare (Večna ljubezen).
V zadnji televisini priredbi je bila protagonistka Laura Flores, tokrat pa naj bi bila Ana Brenda Contreras, medtem ko naj bi bil protagonist Eduardo Yanez. Ampak pozor, če bo Ana res protagonistka, bo igrala mamo z dvema odraslima otrokoma, kaj hočemo to bo telenovela producenta Salvadorja Mejia.
Za protagonistko se trenutno omenjata Adriana Nieto in Marlene Favela. Slednja je nazadnje igrala v telemundovi telenoveli El Senor de los Cielos, medtem ko je bila njena zadnja telenovela za Televiso, Amor sin maquillaje. Adriana pa si že dalj časa želi vrniti v svet telenovel, ampak do sedaj še ni dobila nove vloge.

4 komentarji:

  1. Brezveze Ana Brenda pa res ne more igrat mame z 2 odraslima otrokoma. To bo pa res prava polomija

    OdgovoriIzbriši
  2. Na enem od tujih forumov sem prebrala, da naj bi producent že zahteval od tistih, ki bodo skrbeli za njihov izgled, da naj Ana izgleda čimbolj starejša in tako bolj primerna za glavno vlogo.

    OdgovoriIzbriši
  3. Joj, to bo taka polomija. Že kar vidim.
    Jaz sem gledala Siempre te amare in zdaj jo pogledam vsake toliko časa na kanalu tlnovelas. Saj Ana Brenda ni slaba, ampak se lahko skrije pred Lauro Flores. Ne vem, ampak mislim, da to ni vloga za Ano Brendo.

    OdgovoriIzbriši
  4. LOL Laura Flores je na kilomeeetre pred Ano Brendo.
    Mislim, da tudi s to idejo nič ne bo ; Marlene Favela mi je bolj všeč čeprav tudi ona ne bi bila ravno primerna za to vlogo..
    Le redki remaki telenovel uspejo...

    OdgovoriIzbriši