30. september 2014

.:MEHIKA:. Bilo bi ji v veselje!

Igralka Daniela Castro se omenja, kot morebitna Catalina Creel za priredbo telenovele Cuna de lobos, ki naj bi po nekaterih podatkih nosila že delavni naslov Venganza de Mujer. Telenovelo pripravlja producent Carlos Moreno.
 
O novi morebitni vlogi pa je spregovorila že tudi Daniela. Povedala, je da bi bila počaščena, če bi dobila to vlogo in seveda vesel, ker gre za odlično vlogo, ki je kot pravi tudi zapletena. Pri tem pa dodala, da se še ni pogovarjala s prej omenjenim producentom.
 
To vlogo je imela v originalni telenoveli Maria Rubio. Poleg Daniela pa se za to vlogo med drugim omenja tudi Leticia Calderon.

1 komentar:

  1. Saj Daniela je zelo dobra igralka, ampak z Leticio Calderon se ne more primerjati. Mislim, da je Leticia ena od tistih igralk, ki te pusti brez besed ob vsaki sceni, vsaj meni se je tako dogajalo, ko sem jo gledala v Mujeres asesinas, pa kot Carloto, pa potem kot Isadoro, neverjetna je. Daniela je tudi dobra, ampak se mi zdi da večkrat kakšno sceno 'pretirava'... Leticia ( ali pa Daniela Romo ) bi bila / bili najboljši izbiri za vlogo Cataline, ki jo je fenomenalno odigralka velika Maria Rubio.

    OdgovoriIzbriši