27. september 2014

.:SLOVENIJA:. Barva strasti - Spoznaj protagonista!

V petek 3. oktobra se bo na programu Pop TV začela predvajati televisina telenovela El Color de la Pasion (Barva strasti). Zato vam danes predstavljam protagonista te telenovele.
Esmeralda Pimentel ali María Esmeralda Pimentel Murguía je 25-letna mehiška igralka, ki jo bomo v prej omenjeni telenoveli spoznali, kot Lucío Gaxiola Murillo. Igralka je pot v telenovelah začela leta 2009 v mladinski telenoveli Verano de Amor (Poletje ljubezni), kjer je igrala Adelberta "Ada" Claveria. Nato je sledila vloga Kenia Jasso Navarro v telenoveli Abismo de Pasion (Brezno ljubezni). Istega leta je igrala zlobnico v telenoveli Cachito de Cielo ob Maite Perroni. Kot zlobno Diano Mendoza de Cáceres ste jo lahko spoznali v telenoveli De Que te Quiero, te Quiero, kjer je imela manjšo vlogo. Nato je lansko leto najprej dobila glavno vlogo v telenoveli Madre Sustituta, ki jo je pripravlja Giselle Gonzalez, ampak so jo ukinili. Bila bi v paru s Jose Ronom. Počakati pa je morala samo nekaj tednov in dobila prvo glavno vlogo v telenoveli, ki jo bomo kmalu videli na naših zaslonih.
Erick Elias oziroma Erick Elías Rabinovitz je 34-letni mehiški igralec, ki bo v novi televisini telenoveli igral Marcela Escalanteja in se maščeval za smrt svojega mlajšega brata. Leta 2003 je nastopil v resničnostnem šovu Protagonistas de Novela, kjer je tudi zmagal. Istega leta sta v tem šovu nastopila tudi Elizabeth Gutierrez in William Levy. Prvo vlogo je dobil že naslednje leto v telemundovi telenoveli Gitanas. Nato je sledila vloga Antonia Domíngueza v telenoveli El Cuerpo del Deseo (Nova priložnost). Leta 2007 pa je za Telemundo nazadnje igral v telenoveli Zorro, la Espada y la Rosa (Zorro, meč in vrtnica). Konec tega leta je prestopil na Televiso in dobil glavno vlogo v telenoveli Tormenta en el Paraiso (Zakleti biser). V En Nombre del Amor (V imenu ljubezni) je igral Gabriela Lizardeja, v telenoveli Nina de mi Corazon je bil Darío Arrioja Alarcón in v telenoveli Ni contigo ni sin Ti je odigral vlogo Ikerja Rivasa Olmeda. Lansko leto je blestel kot zlobnež v telenoveli Porque el Amor Manda, letos pa kot protagonist telenovele El Color de la Pasion (Barva strasti).

Ni komentarjev:

Objavite komentar