25. februar 2014

.:TURČIJA:. Halit osovražen, gledalci izgubili stik z realnostjo!

Odkar se je v Turčijo predvajala epizoda turške mega uspešnice Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni) v kateri Sulejman izda ukaz, za umor sina Mustafe, producenti prejemajo pisma zgroženih gledalcev.
 
"Lahko bi rešili Mustafo! Kakšen človek je Sulejman, da lahko tako ubije lastnega sina!" in še bi lahko naštevali.
Producenti so prejeli že veliko pisem, poleg tega se je samo na Facebooku več kot 150.000 oboževalcev kometiralo to Sulejmanovo odločitev. In kritizalo protagonista Halit Ergenç, ker je bil ob prizoru tako hleden.
 
"Ko mi je Mustafa rekel oče, se nisem mogel zadržati, zajokal sem in morali smo vse ponoviti znova" je priznal igralec.
Eden od oboževalcev se je tako razburil ob tej sceni, da že toži Halita, da mu naj bi povzročil duševno bolečino in ga obtožil, da je kriv za Mustafovo smrt.
"Izgubil je stik s stvarnostjo, prepričan je da ti liki še kar živijo in ne moremo mu dopovedati, da je to samo serija", so povedali producenti.
 
Halit pa je tudi na ulici tarča ljudi, ki mu pravijo, da je morilec. Medtem, pa igralcu Mehmet Günsür, ki je v seriji odigral Mustafo, pravijo da naj počiva v miru. Halit pravi, da razume gledalce, saj je to tudi bila za njega ena od najtežjih scen v seriji.
 
" Ko mi Mustafa leži mrtev na rokah, so bile moje solze resnične."
 
Medtem, pa naj bi grob, kjer je pokopan pravi Mustafa že obiskalo že več kot 500 ljudi.
 
Ni pa Halit prvi igralec iz te serije, na katerega so se spravili gledalci. V času, ko je Hurrem igrala še Meryem Uzerli jo je neka ženska na ulici udarila in ji povedala, da naj neha tako spletkariti.

Ni komentarjev:

Objavite komentar