24. februar 2014

.:MEHIKA:. To sta najverjetnejša protagonista telenovele Mi Corazon es Tuyo!

Producent Juan Osorio je napisal, da bomo v tem tednu izvedeli vse pomembne informacije o zvezi z njegovo novo telenovelo Mi Corazon es Tuyo. Kaj kmalu bi lahko izvedeli, katera dva igralca bosta v glavnih vlogah. Trenutno se za glavni vlogi omenjata dva igralca, ki ju napovedujejo kot najverjetnejša. To pa sta mehiška igralka Silvia Navarro in španski igralec Ivan Sanchez.
 
 
Silvia in Ivan sta lansko leto skupaj igrala v gledališki predstavi Locos de Amor, tako da to ne bi bilo njuno prvo sodelovanje. Že odkar je Ivan končal s snemanji televisine telenovele La Tempestad (Vihar) se omenja v več telenovelah. Med drugim se je omenjal tudi za glavno moško vlogo v trenutni televisini telenoveli Quiero Amarte (Želim te ljubiti), ki jo je nato dobil Cristian de la Fuente.
 
Je pa že znano, da bo med igralko zasedbo še ena španska igralka in sicer Cristina Urgel, ki je tako kot Ivan postal svetovno znan z vlogo v telemundovi uspešnici La Reina del Sur (Kraljica juga).
 
Trenutno so potrjeni: Paulina Goto, Adrián Uribe, Carmen Salinas, Rafael Inclán, Pablo Montero, ...
Bi vam bila všeč Silvia in Ivan kot protagonista nove televisine telenovele?

2 komentarja:

  1. ona je zelo lepa on je pa grd. Ona bi mogla igrat s kakšnim lepšim igralcem.

    OdgovoriIzbriši
  2. Strinjam se, ona je zelo lepa. Ivan nini tako zelo všeč, kot moški. Je pa svojo vlogo negativca v telenoveli Vihar odlično odigral. Silvija je bila zelo lep par s Christianom dela Fuente. Sedaj gledam novelo Hočem te ljubiti. Med Chrisom in karime ni nobene kemije. Oba mi delujeta prazna in hladna. nista za skupaj. Škoda, da producenti tega prej ne vidijo.

    OdgovoriIzbriši