26. februar 2014

.:SLOVENIJA:. Verjeli ali ne, ampak ta lepotica je v tretjem mesecu nosečnosti.

Večkrat slišimo, da so nosečnice še posebej lepe. To zagotovo velja za 34-letno argentinsko pevko in igralko Lolo Ponce, ki je na plažah Miamija v tretjem mesecu nosečnosti razkazovala vitko postavo.

Noseča Lola Ponce s hčerko Erin
Argentinska zvezdnica je s hčerko preživela dan na plaži. (Foto: Instagram)
 
Lola Ponce in mehiški igralec Aarón Díaz, ponosna starša že skoraj eno lete stare deklice Erin (op. a., rojstni dan praznuje 27. februarja), bosta spet zibala. 34-letnica je ekskluzivno za argentinsko različico revije Caras pred tedni potrdila, da je spet noseča.
''Vedno sva si želela naenkrat vzgajati dva otroka. Rekli so mi, da je tako najbolje,'' je dejala Lola in dodala, da je bila nosečnost načrtovana.
Lola je oboževalce na Instagramu, kjer je zelo dejavna, razveselila z novimi fotografijami, na katerih v Miamiju uživa s hčerko Erin. Zvezdnica je v dvodelnih kopalkah pokazala zavidanja vredno postavo, njenega nosečniškega trebuščka pa sploh ni mogoče opaziti.
Argentinska igralka je lepega Aaróna, s katerim sta redna obiskovalca miamijskih plaž, spoznala med snemanjem telenovele El Talismán in bila je ljubezen na prvi pogled. Lola je pred časom priznala, da je že med prvo nosečnostjo redno telovadila, saj je velika ljubiteljica pilatesa in joge ter se med drugim pohvalila, da ima dobre gene.
 
Noseča Lola Ponce s hčerko Erin
Njenega nosečniškega trebuščka sploh ni mogoče opaziti. (Foto: Instagram)
 
 
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar