23. februar 2014

.:MEHIKA:. Kandidatke za protagonistko telenovele Mi Corazon es Tuyo.

Kot je povedal producent Juan Osorio, bo kmalu razkril javnosti tudi igralca, ki bosta protagonista njegove nove komične telenovele Mi Corazon es Tuyo. Do takrat pa naj vam razkrijem tri igralke, ki se potegujejo za glavno žensko vlogo v tej novi telenoveli.
 
Blanca Soto je prva kandidatka, ki se omenja že vse od trenutka ko je bilo znano, da prej omenjeni producent pripravlja novo telenovelo. S Juanom je Blanca sodelovala pri njegovi zadnji telenoveli Porque el Amor Manda, kjer je bila protagonistka.
 
Mayrin Villanueva je lansko leto igrala v telenoveli Mentir Para Vivir, pred tem pa je sodelovala s prej omenjenim producentom, pri uspešni komični telenoveli Una Familia con Suerte, kjer je bila protagonistka.
 
Silvia Navarro je nam zelo dobro znana igralka, ki smo jo na naših zaslonih nazadnje videli v telenoveli Amor Bravio (Kot ukaže srce), kjer je imela glavno žensko vlogo. S prej omenjenim producentom pa do sedaj še ni sodelovala. Igralka pa je sama povedala, da bi rada igrala v tej telenoveli, kjer bi bilo to za njo nekaj novega, saj igralka do sedaj še ni igrala v komični telenoveli, pa tudi vloga je drugačna od vseh njenih dosedanjih.
 
 
Katero igralko bi radi videli kot protagonistko nove televisine telenovele Mi Corazon es Tuyo?

2 komentarja: