27. oktober 2013

.:MEHIKA:. Veliko novih ponudb!

Zaradi glavne vloge v letošnji televisini uspešnici Corazon Indomable (Divja v srcu) ima Daniel Arenas, ki v tej telenoveli igra Octavia, trenutno veliko ponudb za igranje v telenovelah. Te prihajajo tako iz Televise, kakor tudi iz Telemunda.
 
Iz slednjega mu ponujajo glavno vlogo v telenoveli Los Miserables, kjer bi lahko igral v paru s Aracely Arambula. Medtem, ko mu prav tako ne zmanjkuje ponudb iz Televise.
 
Ponudbe je dobil od producentov: Giselle Gonzalez, Nicandra Diaza in Nathalie Lartilleux. Z zadnjo je sodeloval pri zadnji televisini uspešnici, sedaj pa si ga ta ponovno želi imeti v glavni moški vlogi v prihajajoči priredbi La Gate, kjer bi lahko igral ob Maite Perroni. Producentka Giselle mu je ponudila glavno moško vlogo v prihajajoči telenoveli Algo de Mi (Esmeralda Pimentel), medtem ko mu je vlogo protagonista ponudil tudi Nicandro, ki pripravlja telenovelo (ni še znano katero), ki bo naslednje leto nadomestila prihajajočo Lo Que La Vida Me Robo (Angelique Boyer in Sebastian Rulli).
 
Vam je Daniel všeč, kot Octavio v telenoveli Divja v srcu?

2 komentarja:

  1. Ja seveda da mi je všeč. Res zelo dober igralec je in se ti takoj vsede v srce, in osvoji vsakega gledalca. Zelo bi bila vesela, če bi dobil glavno vlogo. Še posebi pa z Maite Perroni in upam da bo telenovela predvajana tudi v Sloveniji. :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. se popolnoma strinjam s teboj! mislim, da bi bila s Maite res en čudovit par :)

      Izbriši