24. oktober 2013

.:KOLUMBIJA:. Morebitne nove kolumbijske priredbe.

Poleg priredbe kolumbijske telenovele Cafe con aroma de Mujer naj bi kolumbijski produkcijski hiši RCN (v sodelovanju s Mundo Fox) in Caracol pripravljali za drugo leto kar nekaj novih priredb. Med njimi bodo priredbe čilskih, venezuelskih in tudi brazilskih telenovel. Priredbe še niso potrjene, so pa odkupljene pravice.
 
 
Kolumbijska RCN naj bi za drugo leto pripravljala priredbo čilske telenovele Alguien te Mira iz leta 2007. Tri leta kasneje je svojo priredbo že posnel Telemundo in sicer pod istim naslovom.
 
Caracol pa naj bi za drugo leto pripravljal priredbo čilske telenovele Maldita. Gre za kratko telenovelo iz lanskega leta, saj ima samo 42 delov. Zgodba pa se odvija v svetu drog in kriminala. Ta produkcijska hiša se naj bi zanimala tudi za snemanje priredbe brazilske telenovele A Favorita iz leta 2008.
 
Caracol pa si že dalj časa želi posneti priredbo venezuelske telenovele La Mujer de Judas (Maščevanje je sladko). Lansko leto je svojo priredbo že dobila Mehika, pod istim naslovom jo je posnela TV Azteca.
 
 
Caracol ima za drugo leto potrjene telenovele: El Golpe (Made in Cartagena), La Ronca del Oro in Dulce Amor. Medtem, ko ima RCN trenutno za drugo leto predvideno premiero telenovele El Laberinto de Alicia.
 
Kaj si mislite o morebitnih priredbah, ki jih želijo narediti v Kolumbiji?

Ni komentarjev:

Objavite komentar