20. oktober 2013

.:MADŽARSKA:. Novosti na madžarskih zaslonih.

Na madžarski program Story5, kjer se v večini predvajajo samo telenovele prihajata ponovno dve televisini telenoveli. 25.oktobra prihaja Mar de Amor z Zurio Vega in Marijem Cimarrom. Nekaj dni kasneje oziroma 31.oktobra pa še Cuando me Enamoro (Ko se zaljubim) s Silvio Navarro in Juanom Solerjem. Na tem programu se trenutno predvajajo: En Nombre del Amor (V imenu ljubezni), Ramona, Rosalinda, La Fuerza del Destino (Moč usode), Siempre te Amare (Večna ljubezen), Un Refugio Para el Amor, Amor Bravio (Kot ukaže srce), Rubi in El Clon (Klon).
 
7.novembra pa na še en program, kjer so prav tako v veliki večini predvajane samo telenovele (včasih jih je bilo več, kot v zadnjem času), to je program Sorozat+ (v prevodu to pomeni Serije+), pa prihaja televisina telenovela La Madrastra (Materina pot). Na tem programu pa se predvajajo trenutno: La Casa de al Lado, Yo soy Betty, la Fea (Grda račka), Amigas y Rivales in Teresa.
 
Poleg tega pa ponovno prihajajo tudi: Siete Pecados in Tierra de Pasiones na program Film Cafe (prej Zone Romantica), ter Corazon Valiente na Prizma TV.

Ni komentarjev:

Objavite komentar