21. oktober 2013

.:MEHIKA:. Prihaja priredba La Gate!

Ne Maria la del Barrio in ne Rubi Rebelde! Producentka Nathalie Lartilleux je potrdila svojo prihodnjo telenovelo, ki bo priredba telenovele La Gata.
 
To bo že četrta priredba te telenovele, ki bo nastala pod okriljem Televise. Skupno pa bo to že deseta priredba te telenovele. Za Televiso so že nastala priredba pod naslovom: La Fiera, Rosa Salvaje, Sueno de Amor in Por un Beso (Vse za poljub). Na naših zaslonih ste lahko spremljali tudi venezuelsko priredbo Muneca de Trapo (Punčka iz cunj). Zadnjo priredbo je leta 2009 posnela TV Azteca, pod naslovom Pobre Diabla, kjer sta bila v glavnih vlogah Alejandra Lazcano in Cristobal Lander.
Ravno zadja priredba je bila v Mehiki izjemno uspešna, gledanost je bila dobra, tako da ima ta telenovela kar 195 delov, medtem ko jim ima zadnja televisina priredba Vse za poljub samo 100.
 

 
 
 
 
Kandidata za glavni vlogi v novi televisini priredbi, pa sta Maite Perroni in Daniel Arenas. Maite je s Nathalie sodelovala že pri snemanju telenovele Cuidado con el Angel (Angeli brez kril), medtem ko je producentka s Danielom sodelovala pri njuni zadnji telenoveli Corazon Indomable (Divja v srcu).
 
 
 
Vam je všeč producentkina odločitev za snemanje priredbe te telenovele?
Bi vam bila všeč Maite in Daniel, kot protagonista te priredbe?
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar