27. oktober 2013

.:KOLUMBIJA:. Najbolj gledane telenovele na kolumbijskih zaslonih!

Pa si pogledajmo 10 telenovel, serij in resničnostnih šovov, ki so bili najbolj gledani na kolumbijskih zaslonih.
 
10. mesto - La Pola
Gre za zgodovinsko telenovelo, ki je nastala v sodelovanju med RCN in Sony Pictures Television. Posneta je bila po resničnih dogodkih in sicer leta 2010 in ima 98 delov. Videli smo jo tudi na našem programu Pop TV. V glavnih vlogah sta: Carolina Ramírez in Emmanuel Esparza.
Gledanost telenovele se je gibala okoli 15,6 odstotkov.
 
 
9. mesto - Pablo Escobar: El Patron del Mal
Gre še serijo, ki se dogaja v svetu kriminala in drog, v ospedju je resnična zgodba kolumbijskega drogaša Pabla Escobarja. Nastala je pod okriljem Caracola in sicer leta 2012 in ima 74 delov. V glavnih vlogah sta: Andrés Parra in Angie Cepeda. To serijo smo videli le kratek čas na programu TV3 Medias.
Gledanost serije se je gibala okoli 16,0 odstotkov.
 
8. mesto - Chepe Fortuna
Je kolumbijska komična telenovela iz leta 2010, ki je nastala pod okriljem RCNja. Da je bila telenovela res dobro gledana priča tudi podatek o številu delov, saj jih ima telenovela 216. V glavnih vlogah sta bila Taliana Vargas in Javier Jattin. Za Taliano, ki je leta 2008 postala Miss Universe, je bila to prva glavna vloga v telenovelah.
Gledanost se je gibala okoli 16,3 odstotke.
 
7. mesto - A Corazon Abierto (2.sezona)
Kolumbijska priredba ameriške serije Grey's Anatomy (Talenti v belem) je bila zelo dobro gledana v rodni državi. Nastala je v sodelovanju med Disney Media Networks Latin America, Vista Producciones in RCNjem.
Gledanost se je gibala okoli 16,3 odstotke.
 
6. mesto - Amor Sincero
Je leta 2010 nastala pod okriljem RCNja v sodelovanju s Vista producciones. Gre za resnično zgodbo, v kateri je predstavljeno življenje kolumbijske pevke in igralke Marbelle. Slednja je tudi odigrala glavno vlogo.
Gledanost telenovele je bila 16,7 odstotkov.
 
5. mesto - Yo me Llamo
Je resničnosti šov, ki je beležilo gledanost okoli 17,0 odstotkov.
 
4. mesto - Yo soy Betty, la Fea
Je ena od najboljših kolumbijskih telenovel vseh časov. Zaradi svojega uspeha se je zapisala tudi v Guinnessovo knjigo rekordov. Saj je telenovela, ki ima največ priredb, bila pa je predvajana tudi v veliko držav po celem svetu, kjer je tudi beležila izjemno velike rezultate gledanosti. V glavnih vlogah sta Ana María Orozco in Jorge Enrique Abello.
Gledanost se je gibala okoli 17,4 odstotkov.
 
3. mesto - Protagonistas de Nuesta Tele
Še en resničnostni šov, vsaka nova sezona pa je še bolj gledana od prejšnje. Gledanost se giblje okoli 17,6 odstotkov.
 
2. mesto - Pasion de Gavilanes
Je telenovela, ki je leta 2003 nastala v sodelovanju med Telemundom, RTI Colombia in RCNjem. Ima 188 delov in je ena od dosedanjih najboljših telemundovih telenovel. Gre za priredbo kolumbijske telenovele Las Aguas Mansas. V glavnih vlogah pa so: Danna Garcia, Paola Rey, Natasha Klauss, Mario Cimarro, Juan Alfonso Baptista in Michel Brown.
Gledanost se je gibala okoli 17,8 odstotkov.
 
 
1. mesto - A Corazon Abierto (prva sezona)
Je kolumbijska priredba ameriške serije Grey's Anatomy (Talenti v belem), ki je nastala v sodelovanju med Disney Media Networks Latin America, Vista Producciones in RCNjem. Če je bila prva sezona najbolj gledana v zgodovini kolubijskih telenovel, serij in resničnostnih šovov, se je druga sezona zavihtela na še vedno dobro 7.mesto.
Gledanost prve sezone se je gibala okoli 18,9 odstotkov.

Ni komentarjev:

Objavite komentar