10. julij 2013

.:SLOVENIJA:. Prihaja Divja v srcu!

Po koncu televisne telenovele Amor Bravio (Kot ukaže srce) prihaja na naše zaslone trenutna televisina megauspešnica Corazon Indomable. Njen slovenski prevod naj bi bil Divja v srcu. Prvi del bo 6.avgusta ob 18.uri.

Gre za priredbo telenovele Lo Indomable. Na naših zaslonih smo že videli njeno televisino priredbo iz leta 1994 pod naslovom Marimar. Telenovela je bila predvajana na Kanalu A. V glavnih vlogah sta bila Thalia in Eduardo Capetillo.

Novo verzijo je pripravila Nathalie Lartilleux (Cuidado con el Angel, ...). V glavnih vlogah sta Ana Brenda Contreras in Daniel Arenas. Poleg njiju v telenoveli igrajo še: Elizabeth Alvarez, María Elena Velasco, René Strickler, Cesar Evora, Ignacio López Tarso, Carlos Cámara Jr, Elizabeth Valdez, Ana Patricia Rojo, ... Telenovela bo imela približno 160 delov.

Telenovela je trenutno zelo uspešna v Mehiki, saj je predvajana v najslabšem terminu a ima najboljšo gledanost. Po tej premaga celo telenovelo v najboljšem terminu, ki je La Tempestad (Ximena Navarrete in William Levy).

Ni komentarjev:

Objavite komentar