30. julij 2013

.:ZDA:. Gledanost prvega dela televisine telenovele.

Včeraj se je na ameriškem programu Univision, ki je namenjan špansko govorečem prebivalstvu v Združenih Državah Amerike, začela predvajati televisina telenovela La Tempestad (Ximena Navarrete in William Levy). In čeprav so veliko pričakovali so tudi tukaj malo dobili. Njeno predhodnico Amores Verdaderos je dnevno spremljalo tudi več kot 4.milijone američanov, medtem ko je gledanost prvega dela nove televisine telenovele bila okoli 3,5 milijonov. In če pogledamo glednost v Mehiki je bila gledanost prvega dela dobro gledana, sedaj pa ta vsak dan bolj tone.
S tem, ko je bila gledanost telenovele La Tempestad majhna, je na gledanosti pridobila telemundova telenovela Marido en Alquiler (Sonya Smith iin Juan Soler), ki se predvaja v istem terminu.

Zadnji del telenovele Amores Verdaderos, ki je bil v nedeljo (trajal je 2 uri) je gledalo 7,6 milijona Američanov.
 
Kot zanimivost. Gledanost telenovele El Talisman (Blanca Soto in Rafael Novoa), ki je nastala v sodelovanju med Univisionom in Venevisionom je imela v začetku podobno gledanost, nato pa ko je začela padati in je padla pod 3.milijone so vodilni začeli ukrepati in jo prestavili v drug termin. Se pravi iz 21.ure na 12.uro.
 
Se lahko to zgodi tudi s La Tempestad? Bomo videli, kakšno gledanost bo imela v prihodnje.

Ni komentarjev:

Objavite komentar