25. julij 2013

.:HRVAŠKA:. Dve novosti na programu Doma TV.

Po koncu televisine telenovele Triunfo del Amor (Zmagoslavje ljubezni) ne prihaja na hrvaški program Doma TV ena telenovela, ampak kar dve. Obe telenoveli sta televisini. Telenoveli se bosta začeli predvajati 9.avgusta.

Prva je telenovela Rosalinda, ki je že bila predvajana na hrvaških zaslonih. Na sporedu bo vsak delavnik ob 15.55. Telenovelo so posneli leta 2000 in je priredba telenovele Maria Teresa. V glavnih vlogah sta Fernando Carillo in Thalia. Za slednjo je bila to zadnja telenovela, ki jo je posnela. Poleg njiju pa v telenoveli igrajo še: Nora Salinas, Angélica María, Lupita Ferrer, Adriana Fonseca, Laura Zapata, Esther Rinaldi, Rene Munoz, Manuel Saval, Victor Noriega, ... Telenovela ima 80 delov.

Druga pa je televisina telenovela iz leta 2011, La Que no Podia Amar. Na naših zaslonih smo jo spremljali pod naslovom Zakon brez ljubezni, njen hrvaški naslov pa je Zabranjena žena. Na sporedu bo vsak delavnik ob 16.45. V telenoveli, ki ima 162 delov, igrajo: Ana Brenda Contreras, Jorge Salinas, José Ron, Julián Gil, Susana González, Ana Bertha Espín, Ana Martín, Mar Contreras, Jorge Aravena, Ingrid Martz, ... Kot zanimivost naj dodam še to, da se na tem hrvaškem programu trenutno predvaja tudi telenovela Juro Que te Amo, kjer sta bila protagonista ravno Ana Brenda in Jose, ki imata tudi v tej telenoveli glavni vlogi.

Ni komentarjev:

Objavite komentar