30. julij 2013

.:HRVAŠKA:. Doris je noseča!

Doris Pinčić, igralka, ki jo je vloga Lare v priljubljeni hrvaški seriji Larina izbira dvignila med zvezde, je noseča. Z zaročencem Borisom Rogoznico bosta najprej stopila pred oltar, konec leta oziroma takoj v začetku prihodnjega pa bosta še prvič postala starša. Vesele novice za medije ni zanikala, čeprav glede na to, da je šele v tretjem mesecu nosečnosti, o veselem pričakovanju še ne rada govori.
 
Po zagrebških in zadarskih kuloarjih se že nekaj časa govori, da je lepa igralka Doris Pinčić v blaženem stanju. Igralka, ki ima nekaj malega izkušenj z otroki že iz snemanja priljubljene serije Larina izbira, kjer je dvakrat postala mamica, je trenutno v tretjem mesecu nosečnosti. In ker se ji trebušček počasi že pozna, srečne novice pred mediji ni mogla več skrivati. Veselo novico je najprej delila s svojimi sorodniki in bližnjimi prijatelji, zdaj pa je bila na vrsti tudi širša javnost.
 
Želi si najmanj dva otroka
"Meni je pomembno samo to, da bom dobra mama. Mislim, da je to edino pomembno za vsakega starša. Trenutno sem vesela, da bom imela enega otroka, čeprav želela bi si vsaj dva," je povedala igralka za hrvaške medije.
 
Najprej poroka
V začetku septembra mladi par najprej čaka poroka. Pri organizaciji sanjskega dne jima pomaga najboljša organizatorka porok na Hrvaškem, saj, kot pravita sama, ničesar ne želita prepustiti naključju. Na slavje, ki bo sledilo formalni zaobljubi pred matičarjem in v cerkvi, sta povabila kar dvesto svatov, ki se bodo v ta namen zabavali v eni izmed številnih zadarskih restavracij.
 
vir: 24ur.com
 
Doris v telenoveli Larin Izbor (Larina izbira).

Ni komentarjev:

Objavite komentar