6. julij 2013

.:MEHIKA:. Že 20 let od premiere televisine uspešnice.

Ta vikend praznujemo že 20 let od začetka predvajanja televisine uspešnice iz leta 1993. Gre za telenovelo Corazon Salvaje, ki je priredba istoimenske telenovele iz leta 1966.
 
5.julija se je na programu Canal de las Estrellas začela predvajati telenovela, kjer sta bila protagonista Edith Gonzalez in Eduardo Palomo. Poleg njiju so igrali še: Ana Colchero, Ariel López Padilla, Claudia Islas, Enrique Lizalde, Arsenio Campos, César Évora, Luz María Aguilar, Veronica Merchant, Isaura Espinoza, ... Producent telenovele je bil José Rendón. Ta uspešnica pa ima 80 delov.
 
To je bila tudi ena od pomembnejših vlog igralke Edith Gonzalez, saj jo je izstrelila med mehiške zvezde telenovel. Vloga zlobne Aimée je bila ponujena Eriki Buenfil, ki jo je zavrnila, nato pa je to vlogo dobila Ana Colchero. Za vlogo Juana del Diablo pa si je producent želel Cesarja Evora, ampak se je na koncu odločil za Eduarda, medtem ko je Cesar dobil drugo vlogo v tej telenoveli. Telenovela ni bila predvajana na naših zaslonih so jo pa tako videli na hrvaških malih zaslonih (HRT1).

Poleg 20. obletnice začetka predvajanja te telenovele pa bo letos tudi 10 let od smrti protagonista te telenovele Eduarda Paloma.
 
Leta 2009 je svojo priredbo naredil producent Salvador Mejia pod istim naslovom, protagonista sta bila Aracely Arambula in Eduardo Yanez, ampak ni dosegel pričakovanega uspeha.

Ste gledali telenovelo iz leta 1993? Vam je bila všeč? Ali bi jo radi videli?
 
 
 
 
 

Ni komentarjev:

Objavite komentar