8. julij 2013

.:MEHIKA:. Priredbi argentinskih telenovel.

Mehika bi lahko kmalu dobila dve mehiški verziji dveh argentinskih uspešnic. In sicer Televisa naj bi pripravljala priredbo argentinske telenovele Dulce Amor, TV Azteca pa priredbo Graduados.

Dulce Amor je telenovela iz lanskega leta, ki ima zaradi odlične gledanosti kar 300 delov. V tej telenoveli igrajo: Sebastián Estevanez, Juan Darthés, Carina Zampini, Segundo Cernadas, Laura Novoa, Calu Rivero, Nicolas Riera, Maria Valenzuela, Georgina Barbarossa, Rocío Igarzábal, ... Nastala je pod okriljem Telefeja. Za snemanje televisine verzije pa sezanimata kar dva producenta in sicer Nicandro Diaz in Roberto Gomez Fernandez.
Svojo verzijo pa že snema kolumbijski Caracol, kjer bodo v glavnih vlogah: Marianela González, Andrés Sandoval, Camila Zárate in Juan Manuel Mendoza. Na kolumbijske zaslone pa naj bi prišla še letos.

Graduados pa je tudi lanska telenovela, ki je nastala v sodelovanju med Underground Contenidos, Endemol in Telefejem. Telenovela ima 178 delov. V tej izjemno uspešni telenoveli pa so igrali: Nancy Dupláa, Daniel Hendler, Luciano Cáceres, Julieta Ortega, Isabel Macedo, Mex Urtizberea, Juan Gil Navarro, Dolores Fonzi, Paola Barrientos, Violeta Urtizberea, ...
Svojo verzijo že imajo v Čilah, ki jo snema Chilevision. Na njihove zaslone je njihova verzija prišla 4.marca. Protagonista te verzije sta Fernanda Urrejola in Marcial Tagle. Svojo verzijo pripravlja tudi kolumbijski RCN in Fox Telecolombia, ki naj bi kmalu začel tudi s snemanji, protagonista bosta Kathy Saenz in Jorge Enrique Abello. Svojo verzijo pa pripravlja tudi Azteca.

Ni komentarjev:

Objavite komentar