15. julij 2013

.:MEHIKA:. Nova Aztecine telenovele.

Prihajajoče aztecine telenovele so:
 
19.30 - CORAZON EN CONDOMINIO
Nadomestila bo telenovelo Destino (Paola Nunez in Mauricio Islas). Prvi del bodo mehičani videli že 2. septembra. Protagonista bosta Cynthia Rodriguez in Victor Garcia, poleg njiju pa so trenutno potrjeni še: Betty Monroe, Omar Fierro, Martha Mariana Castro, Luis Felipe Tovar, Arap Bethke, Alberto Guerra, Laura Palma, Maria Alejandra Molina, Gloria Stalina, Alan Ciangherotti in Luis Carlos Munoz. Telenovela pa naj bi bila priredba kolumbijske telenovele Vecinos.
 
20.30 - PROHIBIDO AMAR
Nadomestila bo telenovelo Secretos de Familia (Anette Michel in Sergio Basanez). In sicer že 7.oktobra. Producenta bosta Rafael Uriostegui in Ximena Canturias. Gre za priredbo prav tako kolumbijske telenovele La Sombra del Deseo. Trenutno je potrjena samo Regina Torne. Kaj več o igralski zasedbi pa bo kmalu znanega, saj se trenutno odvijajo kastingi.
 
21.30 - BREZ NASLOVA
Trenutno še vedno ni znano, katera telenovela bo nadomestila Vivir a Destiempo (Edith Gonzalez in Ramiro Furazoni). Ker naj bi se celo govorilo, da naj bi vodilni želeli, da bi jo še podaljšali. Tako pa bi imela več kot 150 delov. Edino kar je znano od prihajajoče telenovele je to, da jo bo produciral Luis Urquiza.

Ni komentarjev:

Objavite komentar