16. julij 2013

.:MEHIKA:. Med Fiero in Columnio.

Producentka Nathalie Lartilleux že razmišlja o svoji novi telenoveli, pa čeprav še ni končala s snemanji telenovele Corazon Indomable (Ana Brenda Contreras in Daniel Arenas). Odloča pa se med dvema telenovelama in sicer med La Fiero in Mario Emilio.
 
La Fiera je televisina telenovela iz leta 1983, ki je priredba telenovele La Gata. V televisini telenoveli sta bila protagonista Victoria Ruffo in Gulliermo Capetillo. To pa ni bila edina televisina priredba. Leta 1993 so posneli priredbo pod naslovom Sueno de Amor s Angelico Rivera, sedem let kasneje pa še Por un Beso (Vse za poljub). Zadnja pa ni dosegla velikega uspeha v Mehiki. Ga je pa zato devet let kasneje dosegla aztecina telenovela Pobre Diabla s Alejandro Lazcano in Cristobalom Landerjem. Poleg prej omenjenih telenovel so priredbe naredili tudi v Venezueli (Cara Sucia in Muneca de Trapo ali Punčka iz cunj), pa tudi v Braziliji (Seus Olhos).
 
 
 
Medtem ko naj bi priredba perujske telenovele Emilia že imela delavni naslov La Columnia. Govori pa se, da naj bi Carlos Romero, ki je napisal zgodbo za Corazon indomable, že začel s spisanjem zgodbo za priredbo te telenovele.

Ni komentarjev:

Objavite komentar