23. maj 2013

.:ZDA/VENEZUELA:. Telenovele, ki nastajajo v sodelovanju med Univisionom in Venevisionom.

Za letošnje leto Univision stavi na svoje tri telenovele, ki naj bi očarale gledalce tovrstnega žarna. Vse spodaj naštete telenovele, pa nastajajo v sodelovanju s Venevisionom. Pred tem sta skupaj posnela telenoveli: Eva Luna (Blanca Soto in Guy Ecker) in El Talisman (Blanca Soto in Rafael Novoa).

Rosario je telenovela, ki je priredba telenovele Abigail. Snemanja so se že končala. V telenoveli igrajo: Itahisa Machado, Guy Ecker, Lorena Rojas, Zully Montero, Aaron Díaz, Ezequiel Montalt, Lupita Jones, Rodrigo Vidal, Frances Ondivela, Zuleyka Rivera, ... Telenovelo bodo kmalu začeli predvajati tudi na ameriškem programu Univision.

Cosita Linda je priredba telenovele Cosita Rica (Fabiola Colmenares in Rafael Novoa). Snemanja se bodo kmalu začela. Trenutno so potrjeni: Ana Lorena Sanchez, Christian Meier, Zuleyka Rivera, Pedro Moreno, Carolina Tejera, ...

Macarena je telenovela, ki nastaja v sodelovanju med Univisionom, Venevisionom in Filmedia World Entertainment. Trenutno so potrjeni: Lorena Rojas, Guy Ecker, Adriana Barraza, Sebastian Ligarte in Orlando Urdaneta.

Ni komentarjev:

Objavite komentar