29. maj 2013

.:TURČIJA:. Meryem doživela živčni zlom!

Po tem, ko so posneli že 100 epizodo turške serije Muhtesem Yuzyil (Sulejman Veličastni) je glavna igralka 29-letna Meryem Uzerli, doživela živčni zlom. Po pisanju turških medijev, naj bi igralko že odpeljali v Berlin, kjer je v psihiatrični kliniki zaradi kronične utrujenosti in psihične izčrpnosti. Glede na to, da ji vodilni pri tej seriji niso najbolj naklonjeni se že govori, da jo naj bi zamenjali. Namesto nje pa naj bi igrala Gulcin Santircioglu. Trenutno pa je snemanje prekinjeno.
 
Meryem Sahra Uzerli je potem, ko je dobila vlogo Hurrem, takoj odšla v Turčijo, kjer so se že takoj ob njenem prihodu začela snemanja. Ona ob začetku snemanj še ni znala govoriti turški jezik. Snemanja pa potekajo po 12 ur in včasih še več. Igralka, je v seriji pogumna in močna, ampak v resnici ni taka in se ji je težko soočati s tolikšno slavo, kot ji je prinesla to vlogo. 
 
Igralka je sicer doma v Nemčiji, njen oče je bil Turk, medtem ko je njena mama Nemka. Ima še dva starejša brata in sestro.
 
Le kaj se bo zgodilo? Bodo počakali, da si Meryem opomore ali jo bodo res zamenjali? Medtem, pa so turški gledalci ogorčeni nad to novico. Kaj bodo vodilni res storili?

Kaj vi mislite o zamenjavi? Vam je Meryem všeč v vlogi Hurrem?
 
 
Gulcin Santircioglu

Ni komentarjev:

Objavite komentar