25. maj 2013

.:MEHIKA:. Po telenoveli Libre Para Amarte prihaja .....

Po koncu telenovele Libre Para Amarte (Gloria Trevi in Gabriel Soto), ki bo naslednji mesec nadomestila telenovelo Porque el Amor Manda (Blanca Soto in Fernando Colunga), prihaja priredba kolumbijske telenovele Nuevo Rico, Nuevo Pobre.

Priredbo naj bi pripravljala producentka Rosy Ocampo, ki trenutno snema telenovelo Mentir Para Vivir (Mayrin Villanueva in David Zepeda), ki v naslednjem mesecu prihaja na mehiške zaslone.

Protagonist naj bi bil Jaime Camil, kot je Rosy napovedala že na svojem Twitcamu, ki ga je imela pred kratkim. Za vlogo protagonistke pa si je zaželela ali Silvio Navarro ali Maite Perroni. Rosy je namreč povedala, da si z eno od njiju želi sodelovati pri naslednji telenoveli.

Nuevo Rico, Nuevo Pobre je kolumbijska telenovela iz leta 2007, ki je nastala pod okrljem Caracola. V telenoveli s 150 deli igrajo: Martín Karpan, John Alex Toro, Carolina Acevedo, Andrea Nocetti, Andrés Toro, Maria Cecilia Botero, Hugo Gómez, Mauricio Vélez, Diana Neira, Katherine Escobar, ... Leta 2008 je priredbo naredila Azteca, pod naslovom Pobre Rico .... Pobre. Protagonisti pa so bili: Héctor Arredondo, Víctor García in Cynthia Vázquez. Lansko leto pa so svojo priredbo naredili še v Čilah, pod naslovom Pobre Rico, ki je imela zelo velik uspeh. Posnetih imajo kar 227 delov. V glavnih vlogah pa sta: Simon Pesutic, Alonso Quinteros in Carolina Arregui.

Ni komentarjev:

Objavite komentar