30. maj 2013

.:KOLUMBIJA:. Želijo si ustvariti priredbi dveh brazilskih uspešnic!

Govori se, da naj bi Kolumbija dobila svoji verziji dveh brazilskih telenovel. Gre za brazilski uspešnici: A Favorita in Avenida Brazil.

A Favorita je telenovela, ki je nastala pod okriljem Globa, leta 2008. Ima 160 delov. V telenoveli pa igrajo: Patrícia Pillar, Cláudia Raia, Murilo Benício, Mariana Ximenes, Deborah Secco, Taís Araújo, Carmo Dalla Vecchia, Cauã Reymond, Thiago Rodrigues, Christine Fernandes, ...
Telenovelo so predvajali tudi v Bosni in Hercegovini, Srbiji, kmalu pa jo bodo začeli predvajati še v Makedoniji. Trenutno pripravlja mehiška TV Azteca svojo verzijo, ki bo na mehiške male zaslone prišla ob koncu poletja.

Avenida Brazil je lanska uspešnica, ki je prav tako nastala pod okriljem Globa. Ima prav tako 160 delov. V telenoveli igrajo: Débora Falabella, Cauã Reymond, Adriana Esteves, Murilo Benício, Nathalia Dill, Eliane Giardini, Marcos Caruso, Isis Valverde, Heloísa Perissé, Alexandre Borges, ... Telenovela je evropsko premiero doživela na Hrvaškem in sicer na programu RTL Televizija, kjer so jo začeli predvajati v ponedeljek. Na sporedu pa je od ponedeljka do četrtka ob 20.uri.

Ni komentarjev:

Objavite komentar