13. september 2016

::VUELVE TEMPRANO:: Kje so vaši otroci?

Na slovenske zaslone prihaja telenovela Vuelve Temprano, ki se trenutno predvaja samo v Ekvadorju, kjer je bila tudi njena svetovna premiera.

Vuelve Temprano je telenovela, ki so je leta 2015 posneli v sodelovanju med Grupo Imagen Multimedia, Argos Comunicacion in Telemundom. Ima 100 delov. Gre za priredbo istoimenske čilske telenovele iz leta 2014.

V glavnih vlogah sta Gabriela de la Garza in Mario Cimarro. Poleg njih pa so med igralsko zasedbo tudi: Ruben Zamora, Daniel Barona, Estela Calderon, Sara Corrales, Carlos Ferro, Alex Duran, Alejandra Ambrossi, Sophie Gomez, Andriana Lumina, ...

Kot sem že napisala, se ta telenovela predvaja v Ekvadorju oziroma gre njeno predvajanje že proti koncu. V ZDA se bo predvajala na programu Telemundo, ampak še vedno ni znan začetek predvajanja. Medtem, ko se bo na mehiških zaslonih najverjetneje začela predvajati v zadnjih mesecih tega leta.
Clara in Santiago imata, vsaj na videz, popolno življenje. Ona je voditeljica poročil, medtem ko je on zelo iskan odvetnik. Oba preživita zelo malo časa s svojo družino in zato se ne ukvarjata s težavami svojih otrok. Ampak, to se kmalu spremeni.

Nek večer Clara, v poročilih poroča o grozni prometni nesreči, kjer na kraju nesreče umre ena oseba. Za katero kmalu ugotovi, da je to njen sin Ignacio

Skupaj s svojo družino in ostalimi sorodniki se kmalu še zadnjič poslovi, ampak slovesnost, prekine Antonio Avelica, ki je policijski inšpektor. Ta jim pove, da njegova smrt ni bila nesreča, ampak da obstaja možnost, je bil umor.

Vsi so šokirani, ampak ne vedo, kakšen je bil motiv umora in kdo so vpleteni. Sedaj se Clarino in življenje cele družine spremeni. Sprijazniti se morajo s izgubo in se ukvarjati s preiskavo Ignacieve smrti.

Zakaj so ubili Ignacia? Zaradi strasti? Zaradi drog? Zaradi maščevanja?

To je zgodba mame, ki neustavljivo išče odgovorne za smrt njenega sina. Je telenovela polna ljubezni, napetosti, poleg tega pa je tudi telenovela, ki nosi posebno sporočilo za starše. 
"Kje so vaši otroci?"


Jo boste spremljali?

6 komentarjev:

  1. Na katero kanal pa pride?

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Če spremljate blog redno, potem že veste.

      Izbriši
    2. Sigurno ARENA TV ali NET TV.

      Izbriši
  2. Odgovori na namige:

    1. Je bila v izboru med najnovejšimi telemundovimi telenovelami.

    2. Je priredba istoimenske čilske telenovele.

    3. V glavni vlogi je Mario Cimarro, ki ga trenutno lahko spremljamo v telenoveli Los Herederos del Monte (Dediči družine del Monte). Protagonistka pa je Gabriela de la Garza, ki je na slovenskih zaslonih še nismo videli. Nazadnje je bila protagonistka televisine serije Yago.

    4. Med igralsko zasedbo je tudi Carlos Ferro, ki se je na snemanju telenovele De Que te Quiero, te Quiero (Zaljubljen do ušes), zaljubil v soigralko Marisol del Olmo.

    5. Zgodba je zelo realistična. Skrivnostno izginotje otroka.

    OdgovoriIzbriši
  3. Uuu, tega pa nisem pričakovala :D super :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Zgodba je res zelo zanimiva in polna skrivnosti. Zgodba me malo spominja na Donde esta Elisa? ter tudi La Madrastro in Quien mato a Patricia Soler. Če bo le mogoče jo bom spremljala.

    OdgovoriIzbriši