9. september 2016

::SESTRSKE VEZI:: Slika iz snemanja.

11 komentarjev:

  1. Spremlja kdo Las Amazonas?

    Res odlicna telenovela. Sepremljam ze 22 del in se vedno mi je zamimiva - vedno bolj! Ne maram novel tipa Lartilleux, Larrosa, Suarez, kjer ze v prvi epizodi razvozlam cel zaplet, ker je zgodba tako povrsna, prozorna in zaplet cenen! Taksna je Muchacha Italiana! Pa se vlece se 180 epizod, Las Amazonas pa samo 60.

    Vsec mi je zasnova trilerja in konstantni zapleti, dobro je predstavljena retrovizija, polno je starih skrivnosti, Ruffo pa zgodbo vseskozi vodi v vlogi naratorke!

    Po polomijah zadnjih let res uspesen projekt S. M. A.!

    Zdaj pa upam, da Las Amazonas niso samo prva in zadnja Televisina na Planetu, ampak da bomo docakali se kaksno - recimo odlicno Mujeres de Negro, producenta A Que No Me Dejas in El Nombre Del Amor.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Pogledao sam cijelu preko neta i jedino dobro u cijeloj noveli su kratkoća i Grettel Valdez konačno u ulozi pozitivke .Scenarij kako idu epizode je sve gori. To nije kriv Ricardo Fiallega nego isključivo Mejia koji nikako da želi producirati kvalitetno napisano novelu bez obzira na dužinu. Inače on je dotičnog scenarista otpustio za vrijeme LI kad je sve išlo nizbrdo , a sada mu je opet povjerio posao . Mislim da je Mejii jedini cilj producirati bilo što i nadati se da će projekt uspjeti . A sjetimo kakve je nekad odlične novele radio od Esmeralde do Madrastre . Nakon toga neću ni spominjati.Čovjek živi na staroj slavi.

      Izbriši
    2. Se strinjam Mujeres de negro je pa vsaj do sedaj res dobra telenovela.

      Izbriši
    3. Imaš pravo . inače neznam kakav bi producent Moreno bio sve do danas da nema odličnu scenarističku ekipu na čelu sa Martom Carillo i Cristinom Garcia od 2003.god. Bez obzira da dužinu novele , scenarij je odličan , ambijent također , sporedni likovi da i ne pričam . Jedino u QA je totalno fulao glavni par .

      Izbriši
  2. Jedva čekam ove scene na slici jer gledam preko neta jedino nigje ne piše kad su snimane ili objavljene. Mislim da je ostalo još svega 25 do 35 epizoda na Univisionu pa bi trebale biti u roku od 2 do 3 tjedna.Naišao sam na podatak negdje da je finale 17.10. na Univisionu ,ali ne znam da li je to istina .

    OdgovoriIzbriši
  3. Odgovori
    1. men je ful antipaticna. vloge negativke so ji bolj na koznd pisane

      Izbriši
  4. Većina nas poznaje Blancu Guerru ( Soledad ) jedino iz ADP iako je u karijeri igrala uloge pozitivki a ovdje baš i nije čista pozitivka nego ostavlja takav dojam. Angelli je valjda željela ulogu dati glumici takvog kalibra inače bi dala ulogu bilo kojoj glumici od 45.god. pa nadalje . Budžet bar nije bio problem.

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Adp je verjetno kratica za telenovelo Abismo de pasion, kjer je Blanca Guerra igrala zlobnico

      Izbriši
  5. Da to je točno i ispričavam se jer mi je puno lakše pisati kratice za novele nego stalno izgovarati ime cijele telenovele .

    OdgovoriIzbriši