13. september 2016

::SESTRSKA LJUBEZEN:: Vedno starejša sestra!

Kolumbijska igralka Danna Garcia je protagonistka trenutne televisine telenovele Las Amazonas (Sestrska ljubezen), ki se predvaja na programu Planet TV. Igra Diano Santos Luna, najstarejšo hčerko Victoriana Santosa. Njeni sestri v telenoveli sta Grettell Valdez (Casandra) in Mariluz Bermudez (Constanza).
To pa ni bila ne prva in ne zadnja telenovela, kje je bila najstarejša sestra. 

Njena najbolj uspešna in najbolj predvajana telenovela, je zagotovo telemundova uspešnica Pasion de Gavilanes iz leta 2003. Telenovela je priredba kolumbijske Las Aguas Mansas. Danna je tudi tokrat najstarejša sestra. V tej telenoveli igra Normo Elizondo. Njeni sestri pa sta Paola Rey (Jimena) in Natasha Klauss (Sara). Na slovenskih zaslonih smo videli televisino priredbo kolumbijske telenovele, ki je nosila naslov Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje).

Najstarejšo sestro pa je igrala tudi v televisini telenoveli Que Bonito Amor. Tukaj je igrala najstarejšo sestro Mario. Njeni sestri pa sta Renata Notni (Paloma) in Karyme Hernández (Isabel).


Telenovelo Sestrska ljubezen lahko spremljate od ponedeljka do petka ob 15.35 na programu Planet TV. Ponovitev pa je naslednji dan ob 09.45.

Ni komentarjev:

Objavite komentar