11. september 2016

::ROŽNATI DIAMANT:: Vsebina 11-15 dela!


12.09. - 11. del
Rosaura šokirana izve, da je Raquel pustila svojo hčerko v istem internatu, ki ga je obiskovala tudi Eva. Še več. Eva in Rosa sta bili najboljši prijateljici. Junior razkrije Raquel, da je zaljubljen vanjo. Rosa nastavi past Joseju Ignaciu. Junior razkrije Rosi, da je nekdo iz podjetja Venus prodal njihovo naslednjo kolekcijo njihovemu družinskemu podjetju Aqua.

13.09. - 12. del
Jose Ignacio je zaskrbljen zaradi tega, kar se je zgodilo z Roso. Za nasvet pokliče Sergia. Gerardo je besen in šokiran, ko izve, da je Lucia spolno aktivna, zato se sooči z Raquel. Jose Ignacio pove Raquel, da je zaskrbljen zaradi Rosaurinega odziva. Rodolfo verjame, da bo zasedel mesto predsednika v podjetju Venus.

14.09. - 13. del
Rosaura je ogorčena, ker je Gabriel glasoval za Roso. Odločena je, da Roso uniči. Tudi Jose Ignacio ne sprejme dobro novice o tem, da je Rosa postala predsednica podjetja. V glavi že snuje načrt, kako jo bo uničil. Raquel obišče internat, kjer je pred osemnajstimi leti pustila svojo hčerko. Rosa k Sotomayorjevim pripelje malega Eduardita.

15.09. - 14. del
Vsi hočejo vedeti, kdo je oče Rosinega sina. Junior povabi Roso na večerjo. Gerardo prepove Luciji, da bi se še naprej videvala z Martinom. Rosa zagrozi Joseju Ignaciu, da bo Barbari pokazala posnetek, na katerem je z Andreo, če je ne bo nehal nadlegovati. Sergio je prepričan, da se je Jose Ignacio zaljubil v Roso.

16.09. - 15. del
Rosaura naroči Barbari, naj ugotovi, kdo je oče Rosinega sina. Gerardo ponudi Rosi, da kupi njeno podjetje, saj ve, da se Rosa nahaja v težkem položaju. Jose Ignacio in Barbara se spreta, saj je njemu samo do tega, da se polasti podjetja. Junior prebere Raquelino pismo. Sergio še naprej vrši pritisk na Rodolfa, da bi mu prodal informacije o podjetju Venus.

Telenovelo Rožnati diamant, lahko spremljate vsak delavnik ob 20.40 na programu Arena TV!

Ni komentarjev:

Objavite komentar