11. september 2016

::NOV PROJEKT:: Le kateri bo njegov novi projekt?

Producent Ignacio Sada, ki je nazadnje produciral telenovelo Simplemente Maria (Claudia Alvarez), se odloča, kateri bo njegov novi projekt. Omenjajo pa se tri telenovele.


Prva je Colorina, o kateri sem že pisala. Po tej telenoveli je producent Juan Osorio, leta 2001, posnel priredbo, ki je nosila naslov Salome. Takrat sta bila protagonista Edith Gonzalez in Guy Ecker.

Druga je Clarissa. Gre za televisino telenovelo iz leta 1993, ki jo je prav tako produciral Juan Osorio. V glavnih vlogah sta bila Gabriela Roel in Manuel Landeta, medtem ko je bila glavna zlobnica Laura Flores.

Gre za zgodbo o dveh sestrah. Zlobni Elide in dobri Clarissi. Slednja je očetova ljubljenka, zato jo Elide sovraži. Ker je njun oče že zelo bolan, Elide pospeši njegovo smrt in tako postane glavna dedinja. Clarissa se medtem zaljubi Rolanda, ampak njuna sreča ne traja dolgo, saj ga Elide ubije. Clarissa kmalu ugotovi, da je noseča, Elida, ki je medtem že postala vdova, pa že skuje nov načrt. Sestri vzame otroka in ji pove, da je njen umrl. Razočarana Clarissa, kmalu sreča Roberta, ki je zelo podoben njeni nekdanji veliki ljubezni.

Tretja pa je Esmeralda. Gre za venezuelsko telenovelo iz leta 1970. Leta 1997 pa je svojo priredbo že posnela Televisa, takrat je nosila enak naslov, kot original. V glavnih vlogah pa sta bila Leticia Calderon in Fernando Colunga.

2 komentarja:

  1. OMG ! Jedan od najlošijih Televisinih producenata ne može se odlučiti koju će od starijih i boljih telenovela pretvoriti u svoj novi projekt da napravi lošiju verziju samo da se vidi da nešto radi , da dobije plaću i da na to stavi svoje ime. A Televisa će naravno to dopustiti i još ga nagraditi. Ignacio - ako se smatraš producentom nađi si original i to produciraj. Oprostite svima na sarkazmu ,ali nisam se mogao suzdržati. Neznam da li su na ovome blogu dopušteni sarkazmi. Pozdrav iz Hrvatske .

    OdgovoriIzbriši
  2. Jaz bi rada videla priredbo Clarise, ker Salome in Esmeraldo smo že videli na naš naših zaslonih in zgodbo že poznamo. Imamobčutek , da bo izbral Colorino oz. Salome
    Kar se pa tiče Esmeralde bi bila priredba popolnoma neumnost, saj ne vem katera igralka bi lahko bila nova Esmeralda in se vsaj malo približala Leticii Calderon, ki je bila kot Esmeralda res odlična.

    OdgovoriIzbriši