26. december 2017

Romunska telenovela na slovenskih zaslonih!


Na programu RTS Maribor lahko že nekaj dni spremljate novo romunsko komično telenovelo Ingerasii. Njen slovenski naslov je Majhni angeli. Predvaja se vsak delavnik ob 14.30, s ponovitvami ob 09.40 in 23.00. Danes pa je bila na programu že 10. epizoda.

Gre za romunsko telenovelo iz leta 2008, ki je nastala pod okriljem Acase TV v sodelovanju s MediaPro Pictures. Ima 175 delov. Med igralsko zasedbo pa so: Adela Popescu, Ioan Isaiu, Ionut Bora, Jennifer Dumitrașcu in Lili Sanboeuf.

Majhni angeli je romantično-humoristična zgodba o eni družini. Lia Damian je ženska, ki zaradi svojega dela išče varuško, ki bi skrbela za njena dva otroka. Po spleti različnih okoliščin spozna brezposelnega inženirja, ki se pretvori v varuško, kakršno je želela za svoja otroka. Tudor Apostol se odloči sprejeti ponudbo za delo, ampak tudi on ima svoje skrbi, saj mora svoji hčerki, zagotoviti čim boljše življenje. Ampak Lianina mama je proti temu, da bi Tudor postal varuška njenih vnukov. Po tem, ko Lii mama in bivši mož počasi grenita življenje, spozna profesionalnega plesalca Sergia Neaga. Tudor in Lia se morata sposadati z vsakdanjimi težavami, pri tem pa jima ostane samo to, da verjameta v svoje majhne angele.

Ni komentarjev:

Objavite komentar