30. december 2017

Veliko je nejasnosti glede prihajajočih televisinih telenovel!


Nobena skrivnost ni, da se mehiška Televisa spopada z največjimi težavami v zadnjih letih. Kot kaže, se že februarja obetajo nove spremembe v terminih predvajanja telenovel in serij na programu Las Estrellas. Še vedno pa tudi ni znano, kakšne termine bodo imele prihajajoče televisine telenovele: Hijas de la Luna (Michelle Renaud in Danilo Carrera), Amar Sin Ley (Ana Brenda Contreras in David Zepeda) in Tenias Que Ser Tu (Ariadne Diaz in Andres Palacios).

Slednja bo najverjetneje zamenjala trenutno Papa a Toda Madre (Maite Perroni in Sebastian Rulli). Se pa kot zamenjava za trenutno Caer en Tentacion (Silvia Navarro in Carlos Ferro), sedaj omenja La Bella y las Bestias (Esmeralda Pimentel in Osvaldo Benavides). In bi tako lahko trenutno Me Declaro Culpable (Irina Baeva in Juan Diego Covarrubias) zamenjala Amar Sin Ley (Ana Brenda Contreras in David Zepeda). Tako pa bi Hijas de la Luna (Michelle Renaud in Danilo Carrera) zamenjala trenutno Sin Tu Mirada (Claudia Martin in Osvaldo de Leon).

Glede na trenutno situacijo na mehiški Televisi, bomo morali na uradno potrditev terminov prihajajočih telenovel in serij še počakati.

Ni komentarjev:

Objavite komentar