11. november 2017

V glavnih vlogah "stari" znanci!



Glavi trio prihajajoče televisine telenovele El Despacho, ki jo pripravlja producent Jose Alberto Castro, bodo sestavljali: Ana Brenda Contreras, David Zepeda in Julian Gil. Ana in David bosta protagonista. medtem ko je Julian zlobnež. Igralci so že sodelovali pri snemanju različnih telenovel, to pa bo poudarili tudi v svojih objavah na socialnih omrežij. In kjer so že sodelovali.


Julian in David sta leta 2009 sodelovala pri snemanju televisine telenovele Sortilegio (Čarovnija ljubezni), kjer je bil David glavni zlobnež. Je pa zanimivo to, da je bila za oba to prva vloga, ki sta jo dobila na mehiški Televisi. V telenoveli je zlobnico igrala tudi Ana Brenda.


Ana Brenda in Julian pa sta leta 2011, sodelovala pri snemanju telenovele La Que no Podia Amar (Zakon brez ljubezni). Kjer se je Julian, kot Bruno, boril za ljubezen protagonistke Ane Paule, ki jo je odigrala Ana Brenda.

3 komentarji:

  1. I Ana Brenda je isto bila u Sortilegiu s njima

    OdgovoriIzbriši
  2. Vsi trije so skupaj že igrali v telenoveli Sortiligio in so bili zlobneži.

    OdgovoriIzbriši
  3. David Zepeda i Julian Gil su skupa glumili i u telenoveli Accoralada gdje je prvi bio protagonist a drugi valjda antagonist.

    OdgovoriIzbriši