16. november 2017

Znanih malo več informacij o glavnih sestrah!


Še vedno ni znana igralka, ki bo četrta od glavnih sestr, v prihajajoči televisini telenoveli Hijas de la Luna (Michelle Renaud in Danilo Carrera). Telenovelo pripravlja producent Nicandro Diaz. Snemanja pa se bodo začela zadnji ponedeljek v tem mesecu.

Glavna sestra bo Michelle Renaud, ki bo tudi pevka. Tako da se bo sedaj Michelle, preizkusila še kot pevka. Njeno ime bo Victoria. V vlogi Ines bomo videli Geraldine Galvan, ki bo redovnica. Kot boksarko Barbaro, bomo videli Loreno Graniewicz. Medtem, ko bo četrta sestra Soledad in bo bolničarka.

Juana Prudencia, Juana Micaela, Juana Valentina, Juana Martina & Juana Carolina

Na slovenskih zaslonih smo videli že aztecino priredbo, ki je nosila enak naslov, kot original, torej Las Juanas, spremljali pa smo jo pod naslovom Pet skrivnosti. Ta je bila posneta leta 2004. In kako je bilo takrat ime sestram. Ana Serradilla je odigrala Juano Valentino, ki je bila glavna izmed sestr. Claudia Álvarez je odigrala Juano Prudencio, ki je bila redovnica. Paola Núñez je odigrala boksarko Juano Micaelo. Vedeževalka Juana Carolina je bila Martha Higareda. Medtem, ko je bila pevka Juana MartinaVanessa Cato.

In kakšne so torej spremembe, glede na original in prejšnje verzije. Tokrat ne bo pet sestr, ampak bodo štiri. Med njimi ne bo sestre vedeževalke, ampak bo bolničarka. Victoria pa bo tako Juana Valentina in Juana Martina iz aztecine verzije. 

Ni komentarjev:

Objavite komentar