15. november 2017

Snemanja se začenjajo januarja!


Snemanja nove televisine telenovele Renacer, se bodo začela že 8. januarja. Telenovela bo svobodna priredba kolumbijske Senora Isabel. Priredbo pa pripravlja producent Carlos Moreno. Po zadnjih podatkih, pa naj bi bil polni naslov te telenovele Renacer … junto a ti.

V glavni ženski vlogi bomo videli, že potrjeno, igralko Leticio Calderon. Medtem, ko Pablo Lyle še vedno ni uradno potrjen, kot protagonist. Bo pa protagonistoma ime Mariana in Erik.

Zgodbo za to telenovelo pišeta Martha Carrillo in Cristina García, ki s prej omenjenim producentom sodelujeta že vse od leta 2003 in njihove prve skupne telenovele Bajo la misma piel (Kate del Castillo in Juan Soler). Da pa so pred to telenovelo dali prednost El Despacho (Ana Brenda Contreras in David Zepeda), ki jo pripravlja producent Jose Alberto Castro. Pa naj bi bil vzrok v tem, da vodilnim ni bila všeč zgodba, kakršno sta napisali, zato so zahtevali spremembe.

Glede na zadnje informacije, pa bo ta telenovela premiero doživela šele v drugi polovici leta. Saj prihaja v termin, ki ga trenutno zasedba telenovela Caer en Tentacion (Silvia Navarro in Carlos Ferro). Po tej telenoveli prihaja El Despacho (Ana Brenda Contreras in David Zepeda), nato pa še serija o igralki Silvii Pinal (Itati Cantoral). 

Ni komentarjev:

Objavite komentar