13. november 2017

::RESNIČNE LJUBEZNI:: Igral je tudi v dveh telemundovih telenovelah!


Mehiškega igralca Eduarda Yaneza lahko trenutno na slovenskih zaslonih spremljamo v televisini telenoveli Amores Verdaderos (Resnične ljubezni), kjer igra José Ángela Arriaga.

Igralčevo polno ime je Eduardo Yáñez Luévano, rodil pa se je 25. septembra 1960. Igra tako v telenovelah, kot tudi v filmih. Njegova prva vloga v telenovelah je bila leta 1981 v El hogar que yo robé. Prvo glavno vlogo v telenovelah je dobil leta in sicer v Senda de gloria, kjer je igral v paru s Julieto Rosen. Preden je odšel na ameriški Telemundo je, s Adelo Noriega igral v Dulce desafío, s Leticio Calderon v Yo compro a esa mujer in s Edith Gonzalez v En carne propia

Na Telemundo je prestopil leta 1992, ko je ta komaj začenjal s snemanjem telenovel. Najprej je bil protagonist telenovele MarielenaLucía Méndez, leto kasneje pa je ponovno igral v paru s Adelo Noriega in sicer v telenoveli Guadalupe. Telenovelo Te amaré en silencio pa je leta 2002 posnel pod okriljem ameriškega Univisiona.

Nato skoraj štiri leta ni igral v telenovelah. Leta 2006 se je vrnil na Televiso, kjer je bil eden od protagonistov La Verdad Oculta, kjer je igral v paru s Alejandro Barros. Nato pa je sledila vloga Rodriga Montalva v Destilando Amor (Čista ljubezen), ki je še vedno ena najbolj gledanih telenovel zadnjih nekaj let. Nato je bil eden od bratov Reyes v Fuego en la Sangre (Goreče maščevanje), kjer je v tretje igral v paru s Adelo Noriega. V Corazon Salvaje je igral v paru s Aracely Arambula, ki je takrat imela dvojno glavno vlogo, saj je igrala dvojčici Regino in Aimee.

Sledila je vloga Jose Angela v trenutni telenoveli, ki jo lahko spremljamo na slovenskih zaslonih. Njegova trenutno zadnja vloga v telenovelah, pa je v Amores con trampa, ki so jo posneli leta 2015. Tokrat je igral v paru s Africo Zavala. Telenovela je bila daleč od uspešnice, sta se pa med snemanjem zaljubila Eduardo in Africa, ki sta bila protagonista in sta še vedno par.

Ni komentarjev:

Objavite komentar