14. november 2017

::PADLI ANGEL:: Zaradi te telenovele sta si dala novo priložnost!



Od leta 2010 pa do 2013 sta bila igralca Ximena Duque in Carlos Ponce par, razšla sta se nekaj mesecev pred začetkom snemanja telenovele Santa Diabla (Padli angel). Nato pa sta si po koncu snemanj dala novo priložnost, ter tako skupaj vztrajala do lanskega leta. Nato pa se je njuna skupna pot ločila.


Ximena je potem že čez nekaj tednov razkrila, kdo je njen novi izbranec, to pa je poslovnež Jay Adkins, s katerim pričakuje hčerko. Poleg tega pa že ima sina Cristiana.

Verjetno pa ne veste, kako se je začela njena igralska pot. Bila je namreč ena od udeleženk resničnostnega šova Protagonistas de novela, kjer so izbirali igralske talente. Sodelovala je v drugi sezoni, ki so jo posneli leta 2003. Takrat sta bila zmagovalca Erick Elias in Michelle Vargas. Med udeleženci so bili tudi, sedaj znana igralska imena, kot naprimer: William Levy, Elizabeth Gutierrez in Angélica Celaya.

Prvo vlogo v telenovelah, je tako dobila leta 2005 v venezuelski Soñar no cuesta nada. Sledila je vloga v telemundovih Pecados ajenos in kasneje v venezuelski Valeria. Nato pa se je posvetila telemundovim telenovelam. Tako je med drugim igrala v: El rostro de Analía, Los VictorinosBella calamidades (Lola), Alguien te miraLa casa de al ladoCorazón valiente, Duenos del Paraiso, Quien es Quien? in La Fan. Lahko pa se pohvali, da se je lansko leto pridružila ameriški telenoveli Days of our Lives.

Ni komentarjev:

Objavite komentar